Lifestyle

H κόρη της Πάολα έγινε 16 ετών: Οι τρυφερές ευχές του μπαμπά της

Ακούστε το άρθρο

Η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη είχε χθες τα γενέθλιά της και έγινε 16 ετών. Η Παολίνα είναι πλέον μια πανέμορφη έφηβη, η οποία εμφανισιακά μοιάζει πολύ στην διάσημη μητέρα της, παρόλο που εκείνη έχει το δικό της στιλ.

Με αφορμή, λοιπόν, την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την οικογένεια, ο πατέρας της, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, της ευχήθηκε και διαδικτυακά «χρόνια πολλά». Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«-Ποσό χρονών έγινες???? -16… -Τι λες ρε Παολίνα???? Δηλαδή εγώ ποσό έφτασα..???? – ….. (κάτι ακαταλαβίστικα)?. Θεέ μου πως περνάει ο χρόνος..;; Σαν χθες ήταν που άκουσα το πρώτο σου κλάμα, μπήκα στο δωμάτιο και είδα την πιο ωραία εικόνα της ζωής μου… εσένα να είσαι αγκαλιά πάνω στην πιο όμορφη και ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου..!! Από τότε… χιλιάδες μοναδικές στιγμές… μια μαγική σχέση μέσω της οποίας εσύ μας έμαθες πιο πολλά από ότι σου μάθαμε εμείς.. Σήμερα.. 16 χρόνια μετά, η μαμά σου κ εγώ είμαστε συγκινημένοι κ περήφανοι για το χαρακτήρα κ την προσωπικότητα σου…!!! Συνέχισε έτσι το μαγικό ταξίδι της ζωής σου απολαμβάνοντας όσο πιο έντονα μπορείς κάθε της λεπτομέρεια κ κάθε της συναίσθημα…!!! Σ’ αγαπάμε ως τον ουρανό κ πιο ψηλά…» έγραψε χαρακτηριστικά.

via

Όλη η επικαιρότητα