Events Smile WEB tv

H νέα βιτρίνα του Harrods σε συνεργασία με τους Dolce & Gabbana είναι αντίδοτο στη μιζέρια (PHOTO-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ένα απλό πολυκατάστημα είναι σύμβολο. Τα Harrods του Λονδίνου στην ακριβή συνοικία του Knightbridge αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τους τουρίστες αντίστοιχο του Βρετανικού Μουσείου ή του Μπάκιγχαμ και ο χαμός που έχει δημιουργεί στα βρετανικά μέσα σχετικά με την ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτιη βιτρίνα του φαντάζει απόλυτα λογικός.

Όπως συμβαίνει και στην Αμερική αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρωπής τα Χριστούγεννα ξεκινούν λίγο νωρίτερα, τουλάχιστον από καταναλωτικής απόψεως. Έτσι στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου στόλισαν ήδη και η βιτρίνα του Harrods είναι για ακόμα μία χρονιά το διαμάντι του γιορτινού στέμματος.

Φέτος του εντυπωσιακό πολυκατάστημα συνεργάζεται με τον οίκο μόδας Dolce&Gabbana και στήνει στο κέντρο του Λονδίνου τα πιο λαμπερά, κατακόκκινα, γιορτινά, χαρούμενα, αισιόδοξα Χριστούγεννα με άρωμα από Ιταλία.

Τα Harrods φιλοξενούν κάθε έτος στη βιτρίνα τους μία ξεχωριστή θεματική η οποία αποτελεί από μόνη της μοναδική κατάθεση στην παγκόσμια αγορά της μόδας και φέτος το αποτέλεσμα είναι άκρως παραμυθένιο.

Σε συνέχεια του περσινού κόνσεπτ όπου είδαμε τον οίκο Burberry να κατασκηνώνει στη βιτρίνα του Harrods και να στήνει ένα απόλυτα βρετανικό πάρτυ, αυτές τις γιορτές την τιμητική της έχει η Ιταλία και το πάρτυ των Dolce&Gabbana έχει λάμψη από εκείνες τις σπάνιες που μυρίζουν γκλάμουρ και μόδα από χιλιόμετρα και που σε προστατεύουν τρυφερά, σαν αντίδοτο στη μιζέρια και στη θλίψη και σου λένε ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Μπες στο παραμύθι των Dolce&Gabbana στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα