Style

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φοράει ξανά το πιο παράδοξο τρεντ ολόκληρου του Sex and the City

Ακούστε το άρθρο

To Sex and the City είναι η σειρά που λάτρεψε το κοινό όσες φορές κι αν την είδε σε επανάληψη.  Και η αγάπη της ηρωίδας της σειράς για τα παπούτσια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς

Όπως ήταν λογικό, κάποια στιγμή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να κερδίσει χρήματα μέσα από αυτή την αγάπη και δημιούργησε το δικό της brand παπουτσιών το οποίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, στη συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 έχει συμπεριλάβει και ένα ζευγάρι πέδιλα που είναι εμπνευσμένο από ένα συγκεκριμένο λουκ της Κάρι Μπράντσο στη σειρά.

Πρόκειται για την εμφάνισή της στο επεισόδιο με τίτλο “Escape from New York” όταν οι τέσσερις κολλητές ετοιμάζονται για ταξίδι στο Λος Άντζελες όπου η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται με ένα mini ασύμμετρο φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα Christian Louboutin που έχουν μια ιδιαιτερότητα: Το ένα είναι μπλε ηλεκτρίκ και το άλλο φούξια. 

Η Carrie, η Samantha και η Miranda στο Λος Άντζελες.

Τώρα η Σάρα Τζέσικα στη νέα της κολεξιόν λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια στην ίδια ακριβώς λογική, μόνο που τα χρώματα τα οποία έχει επιλέξει η ίδια είναι το φούξια και το έντονο κίτρινο. Μάλιστα, φόρεσε η ίδια το συγκεκριμένο ζευγάρι σε μία επίσημη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη και ο φακός την απαθανάτισε.

Λίγο αργότερα ανέβασε και η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο ίνσταγκραμ την συγκεκριμένη εμφάνιση, μαζί με το νέο ζευγάρι του brand SJP.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Going Rogue over at @SJPCollection. In collaboration with our friends at @everyoutfitonSATC, we’re thrilled to announce the arrival of our highly anticipated mis-matched sandal. A not-so-subtle nod to a certain very special lady’s well documented footwear moment from many years ago. Best of all, 20% of proceeds will be donated to @empowermentplan, an inspired Detroit based organization that provides employment and training to low-income individuals to manufacture sleeping bag coats for those in need.​ Visit www.sjpbysarahjessicaparker.com to learn more and to shop our limited run of Rogue right now. X, SJ​

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Όλη η επικαιρότητα