Lifestyle Smile

H Taylor Swift έγινε μάθημα και διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

H Taylor είναι κι επίσημα κορυφαία.
Ακούστε το άρθρο

Η καριέρα της διδάσκεται πλέον στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και οι φοιτητές θα μελετήσουν το έργο της

Δεν είναι αστείο. Η Taylor Swift έγινε μάθημα και, από τις 26 Ιανουαρίου, διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το Variety, η δημοσιογράφος του Rolling Stone, Brittany Spanos, έχει αναλάβει να μορφώσει τους φοιτητές σχετικά με τον αντίκτυπο της μουσικού στον χώρο, την κληρονομιά της και πολλά ακόμη.
Η περιγραφή του μαθήματος αναφέρει ότι όσοι το παρακολουθήσουν «θα κατανοήσουν και θα εκτιμήσουν την Taylor Swift ως δημιουργική επιχειρηματία».
Οι διαλέξεις περιλαμβάνουν την ανάλυση «των τραγουδοποιών της country και της pop που επηρέασαν» τη σταρ, αλλά και τη μελέτη «του τρόπου με τον οποίο η δημιουργικότητα και τα τραγούδια της έδωσαν διάρκεια στην παρουσία της, σε μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη μουσική βιομηχανία». Η Taylor ίσως κάνει guest εμφάνιση κάποια στιγμή – της έχει γίνει πρόταση από το Πανεπιστήμιο, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη.
«Είναι μεγάλη μου τιμή να μοιραστώ τις γνώσεις μου ως Swiftie με μία ομάδα φοιτητών», δήλωσε η Spanos. «Ελπίζω να τους βοηθήσω να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με μία από τις κορυφαίες του κόσμου».
Πηγή: Jenny.gr

Όλη η επικαιρότητα