Κινηματογράφος

H Tζένιφερ Λόρενς και ο Κρις Πρατ ταξιδεύουν (και ερωτεύονται) στο διάστημα!

54d569978d77134d68d3a96d_jennifer-lawrence-christopher-pratt.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το «Passengers», όπως τιτλοφορείται η ταινία που θα ενώσει τα stardoms της Τζένιφερ Λόρενς και του Κρις Πρατ δεν είναι ένα καινούριο πρότζεκτ.

Σε παραγωγή εδώ και πολλά χρόνια, το διαστημικό love story ήταν έτοιμο να γυριστεί το 2013 με τους Κιάνου Ριβς και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Κερκ («Game of Thrones»), ενώ η Ρις Γουίδερσπουν ήταν υποψήφια πρωταγωνίστρια πολύ πριν την ΜακΑνταμς, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ μέχρι σήμερα πραγματικότητα με οποιονδήποτε από τους παραπάνω ηθοποιούς.

Γραμμένο από τον σεναριογράφο του «Doctor Strange» Tzon Σπάιχτς, το «Passengers» αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας επιβατών ενός διαστημόπλοιου που ετοιμάζεται να φτάσει σε ένα νέο πλανήτη. Ολα τα μέλη του πληρώματος κοιμούνται σε κρυογενετικό ύπνο, εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές που στη μέση του ταξιδιού ξυπνούν – για να παίζει και κάποιος στην ταινία.

Οι φήμες θέλουν τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο φρέσκος από το «Παιχνίδι της Μίμησης», Μόρτεν Τίλντουμ, ενώ το καυτό ζευγάρι υποδύονται η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κρις Πρατ, ακόμη πιο φρέσκοι από το γεγονός πως είναι δύο από τους πιο διάσημους σταρ αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ. Αυτή για τους λόγους που όλοι ξέρετε και αυτός αν και όχι μόνο για το «Guardians of the Galaxy» και το «Jurassic World».

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ τις επόμενες εβδομάδες…

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα