Lifestyle

H Úrsula Corberó είναι η νέα μούσα του Jacquemus

Ακούστε το άρθρο

Μετά τη γιαγιά του Liline, τη Bella Hadid, τη Barbie Ferreira και την τραγουδίστρια Rosalía, το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Jacquemus at Home είναι η Úrsula Corberó.

Η ηθοποιός πόζαρε εξ’ ολοκλήρου μέσω FaceTime στο Μπουένος Άιρες στο φακό του Pierre-Ange Carlotti, φορώντας ρούχα του brand από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, όπως ένα tie-dye ολόσωμο μαγιό, ένα λευκό-λιλά καρό κοστούμι και ένα φούξια ριγέ φόρεμα. Επίσης φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα, επιλέγοντας μόνο το νέο σήμα κατατεθέν του οίκου, ένα ζευγάρι χρωματιστά γυαλιά ηλίου. Όσον αφορά την αισθητική της φωτογράφισης στο σπίτι, μαξιλάρια, φρούτα και λουλούδια χρησιμοποιήθηκαν ως props, φέρνοντας το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Merci @jacquemus for bringing me a pinch of summer to Buenos Aires 💜 #jacquemusathome 📸 @blackpierreange

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

“Σ’ ευχαριστώ Jacquemus που έδωσες μία καλοκαιρινή νότα στο Μπουένος Άιρες”, έγραψε η Ισπανίδα ηθοποιός που δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο Ιnstagram, συγκεντρώνοντας πάνω από τρία εκατομμύρια like.

Σύμφωνα με τον Simon Porte Jacquemus αυτή είναι η τελευταία πρωταγωνίστρια της ιδιαίτερης διαφημιστικής καμπάνιας που προσαρμόστηκε στους κανόνες της πανδημίας. Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως καθώς αυτή η άμεση προσέγγιση του καταναλωτή αγαπήθηκε ιδιαίτερα, επιλέγεται πλέον από αρκετά brand ακόμη και μετά την άρση των συνθηκών αποκλεισμού.

Πηγή: missbloom.gr

Όλη η επικαιρότητα