Τεχνολογία

H Vivo φέρνει τα πρώτα κινητά της στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου

Η Vivo ιδρύθηκε στην Κίνα το 2009 και αποτελεί θυγατρική της BBK Electronics
Ακούστε το άρθρο

Πρώτη επίσημη παρουσία για τη Vivo θα έχουμε στα μέσα Μαΐου στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμη να λανσάρει τα πρώτα της κινητά στη χώρα μας.

Η Vivo ιδρύθηκε στην Κίνα το 2009 και αποτελεί θυγατρική της BBK Electronics, που έχει υπό την ομπρέλα της και τις realme, Oppo, OnePlus και iQOO. Από τις παραπάνω εταιρείες ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα η realme και η OnePlus, ενώ πληροφορίες του Zougla.gr αναφέρουν ότι και η Oppo είναι σχεδόν έτοιμη να μπει στην ελληνική αγορά.

Η Vivo κατέχει την 5η θέση στην παγκόσμια αγορά κινητής αυτήν τη στιγμή με μερίδιο 9,5% (σύμφωνα με την Gartner), κάτω από τις Apple, Samsung, Xiaomi και Oppo, ενώ η γκάμα των κινητών της εκτείνεται στο πλήρες φάσμα, από προσιτές, entry-level, συσκευές, μέχρι ναυαρχίδες που ενσωματώνουν κορυφαίες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

H εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και από το 2020 κι έπειτα και στην Ευρώπη. Εδώ και μερικά χρόνια διατηρεί συνεργασία με τo γνωστό brand ZEISS για τις κάμερες, η οποία έχει αποδώσει καρπούς, καθώς κινητά, όπως το Vivo X70 Pro+, είναι ανάμεσα σε αυτά με τις κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες.

Πηγή: zougla.gr

Όλη η επικαιρότητα