Ελλάδα

Halloweenparty στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα  τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Ένα Halloweenparty!

Η ιδέα και η πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή τουήταν  της κυρίαςMaryPyatt, συζύγου του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνακυρίου Geoffrey R. Pyattπου έδωσε έτσι την ευκαιρία στα παιδιά του Ξενώνα να γνωρίσουν αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό έθιμο και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Η κυρία Pyattμε πολλή αγάπη και ενθουσιασμό,μαζί με μέλη της Πρεσβείας, την διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία Άννα Παναγοπούλου, όλο το προσωπικό του Ξενώνα και τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και προετοίμασαν τα παιχνίδια για το party, που περιλάμβανεεπίσης λιχουδιές, χειροτεχνίες, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Την κυρίαPyatt υποδέχτηκε στον Ξενώνα η  Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχόμαστε στον Ξενώνα  μας. Η πρωτοβουλία σας  να οργανώσετε μια τόσο ξεχωριστή γιορτή εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και την πολύτιμη στήριξή σας στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τα παιδιά ενάντια στον καρκίνο. Η επίσκεψή σας δίνει θάρρος και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς τους, στα μέλη του Συλλόγου μας και στο προσωπικό του Ξενώνα».

Η κυρία Pyatt, αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη θερμή υποδοχή και τα καλά της λόγια  δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα με τις οικογένειες του Ξενώνα γι’ αυτή τη γιορτή  και είδα όλη αυτή την καλή δουλειά που κάνετε για τα παιδιά που το αξίζουν!».

Σε ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσηςτα παιδιά του Ξενώνα πρόσφεραν στην κυρία Pyatt μια χειροποίητη κάρτα και ένα πανέμορφο φυτό μέσα σε ένα κασπό που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τουο Αμερικανός Πρέσβης κύριος Geoffrey R. Pyatt. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Διοικητής του νοσοκομείου Παίδων«Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Διευθύντρια του Ξενώνα κυρία  Άννα Παναγοπούλου και γονείς και παιδιά από την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Δείτε φωτογραφίες:

Όλη η επικαιρότητα