Ηλεία

Hλεία: Επιτυχημένη η πρώτη αιμοδοσία για το 2014 στον Ελαιώνα

aimodosia13.jpg
Ακούστε το άρθρο

 Η ικανοποιητική προσέλευση μικρών και μεγάλων στην Εκκλησία του Ελαιώνα οδήγησε στη συγκέντρωση 21 φιαλών αίματος. Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ελαιώνα σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Πύργου πραγματοποίησαν χθες την πρώτη αιμοδοσία για το νέο έτος.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ενεργούς αιμοδοτικούς συλλόγους της Ηλείας με τα μέλη του να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό που δεν είναι άλλο από το αίμα.

Όπως τόνισε και η Διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, κα Κωνσταντίνα Πανέτα, «πραγματοποιήθηκε μία ακόμα αιμοδοσία στον Ελαιώνα με ικανοποιητική προσέλευση. Οι άνθρωποι ήρθαν να δώσουν αίμα εθελοντικά και να προσφέρουν ζωή από την ζωή τους.


Εάν όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18 έως 60 ετών έδιναν αίμα μία φορά τον χρόνο, θα είχαμε επάρκεια. Υπάρχουν πολλοί υγιείς άνθρωποι στο Ν. Ηλείας απλά είναι θέμα παιδείας το να γίνουν εθελοντές αιμοδότες».

Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνονται καθημερινά από συνανθρώπους μας… που εμπράκτως αποδεικνύουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο.

 

Γαληνή Τσαρουχά

galini_tsaroucha@hotmail.com

Όλη η επικαιρότητα