Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Hλιδα-Νέα Μέρα: Η Θεώνη (Φανή) Μαρτζάκλη με τον Χρήστο Χιστοδουλόπουλο

Την υποψηφιότητα της κας Θεώνης (Φανής) Μαρτζάκλη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος:

«Η Φανή Μαρτζάκλη αποτελεί για εμένα, εκτός από μία καλή φίλη, μία πολύτιμη συνεργάτιδα, που όπου χρειάστηκε αυτή την πενταετία βοήθησε με όλες τις δυνάμεις, προκειμένου να επιτύχει ο Δήμος μας τους στόχους του. Μάλιστα, σε τομείς όπως η δημιουργία του Μουσείου Μπελογιάννη και το Κοινωνικό Φροντιστήριο, η συμβολή της ήταν καταλυτική και πολύτιμη.

Ένα τέτοιο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα μας εκλογική αναμέτρηση. Ήταν άλλωστε από τα βασικά στελέχη του συνδυασμού μας και της μεγάλης μας επιτυχίας, το 2014. Την καλωσορίζω και πάλι στην δημοτική μας παράταξης, εν όψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου και της εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Θεώνη (Φανή) Μαρτζάκλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Αποδέχτηκα με χαρά την τιμητική πρόταση του Δήμαρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να είμαι κα πάλι υποψήφια –όπως το 2014– της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΑ. Τα τελευταία πέντε χρόνια η δημοτική αρχή έχει καταφέρει να θέσει στέρεα τις βάσεις και να υλοποιήσει ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο σε όλους τους τομείς, τα αποτελέσματα του οποίου ήδη φαίνονται στον Δήμο μας.

Επιπλέον όμως, πραγματοποιείται κι ένα μεγάλο έργο που δεν φαίνεται στο μέγεθός του, όσον αφορά στον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Σε τομείς δηλαδή που οι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν σε ομάδες πληθυσμού που έχουν πληγεί από την κρίση, έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να μείνει στη μέση. Γι’ αυτό το σκοπό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Μαΐου». 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΩΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ) ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ

Η Θεώνη (Φανή) Μαρτζάκλη γεννήθηκε στον Πύργο, όμως από ηλικία τεσσάρων ετών ζει στη πόλη της Αμαλιάδας, όπου ολοκλήρωσε και την σχολική της εκπαίδευση.

Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, κόρη του απόστρατου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Μαρτζάκλη και της Χρυσούλας Τσούλου. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά το πτυχίο επέστρεψε στην Αμαλιάδα όπου ζει και δραστηριοποιείται.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός – φιλόλογος, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με την επιμέλεια βιβλίων. Από μαθήτρια ακόμα ανέπτυξε πλούσια δράση στον πολιτισμό και τον εθελοντισμό. Επί σειρά ετών συμμετείχε στην Φιλοτεχνική Ομάδα Δια Βίου Εκπαίδευσης και ως εθελόντρια εκπαιδευτικός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Ήλιδας.

Ήταν εκ των βασικών στελεχών της ομάδας εργασίας από πλευράς Δήμου Ήλιδας κατά τη δημιουργία της Μόνιμης Έκθεσης του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης», ενώ συμμετείχε ενεργά και στο πρώτο διάστημα της λειτουργίας του. Έχει έναν γιο δύο ετών, το Νικόθεο, με τον Νίκο Τσαγρή.

Όλη η επικαιρότητα