Lifestyle Smile

Hollywood Film Awards: Η ολική επαναφορά της Angelina Jolie και η έκπληξη της Carey Mulligan (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

H 21η απονομή των Hollywood Film Awards πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Los Angeles. Μεγάλο γεγονός για τους ηθοποιούς και δε θα γινόταν να γράψουν απουσία. Στο κόκκινο χαλί απολαύσαμε εμφανίσεις με στιλ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα trends της σεζόν αποδόθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην τελετή απονεμήθηκαν βραβεία σε ηθοποιούς και δημιουργούς ταινιών και παράλληλα έγινε μία προεπισκόπηση κινηματογραφικών έργων που θα εμφανιστούν στις αίθουσες το επόμενο διάστημα. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Motion Picture & Television Fund, το οποίο στηρίζει τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης της κοινότητας της ψυχαγωγίας.

Angelina Jolie με Jenny Packham

Μία επανεμφάνιση που περιμέναμε πολύ καιρό. Η Angelina Jolie επιστρέφει στα κόκκινα χαλιά και επιλέγει κομμάτια που τονίζουν δραματικά την ομορφιά της. Με silver κρουαζέ Jenny Packham άφηνε ελάχιστα ακάλυπτο το στέρνο της. Το κόκκινα χείλη και τα μαλλιά φώτιζαν το υπέροχο κεφάλι της.

Margot Robbie με Louis Vuitton

Είναι αυτό Louis Vuitton; Δύσκολα το αναγνωρίσαμε και ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί το επέλεξε η Margot Robbie. Τα φαρδιά ρούχα δεν τα αγαπά ιδιαίτερα, τουλάχιστον μέχρι αυτή την εμφάνιση. Τα μανίκια μας φάνηκαν λάθος και το floral πολύ παλιακό. Μπορεί και καλύτερα, πολύ καλύτερα.

Dakota Johnson με Calvin Klein

Μία ακόμα σικ εμφάνιση στο ενεργητικό της Dakota Johnson. Το κοστούμι είναι τάση για φέτος το χειμώνα και το κόκκινο το απόλυτο χρώμα. Και οι πιο δύσπιστες το φόρεσαν. Σακάκι χωρίς τοπ σε μία σέξι εκδοχή του κλασικού Calvin Klein.

Carey Mulligan με Calvin Klein

Στις πολύ αγαπημένες συγκαταλέγεται η Carey Mulligan. Η γλυκιά φυσιογνωμία της έδεσε άψογα με το ρομαντικό κόψιμο του Calvin Klein φορέματός της. Το κόκκινο ταιριάζει σε όλες. Ξανθιές, μελαχρινές ακόμα και κοκκινομάλλες.

Eva Longoria με Mario Dice

Ξέρει πως δεν είναι 2 μέτρα για αυτό και επιλέγει πολύ προσεκτικά τα φορέματα των επίσημων εμφανίσεών της. Με ένα κρουαζέ φόρεμα-γιλέκο Mario Dice εμφανίστηκε στα βραβεία. Το σκίσιμο στη μέση σε συνδυασμό με το πέδιλο έκαναν τα πόδια της να φαίνονται ψηλότερα.

Amy Adams

Η φωτογραφία της Amy Adams θα μπορούσε να βρίσκεται δίπλα στο θέμα ”πώς να κάνεις ένα βραδινό φόρεμα casual”. Η παγιέτα συνδυάστηκε με ένα απλό μεσάτο σακάκι κι αμέσως το look πήρε άλλο χαρακτήρα.

Shailene Woodley με Balmain

Σεξι η Shailene Woodley που φορά ένα ιδιαίτερο Balmain με τονισμένη μέση και διαφάνεια στα πόδια. Ο συνδυασμός μαύρου-λευκού θα είναι για πάντα κλασικός. Ιδιαίτερη μνεία για τα κομψά πέδιλα.

Kate Mara

Κοστούμι silver για την Kate Mara που υποστηρίζει εξαιρετικά το ανδρόγυνο στιλ βάζοντας σέξι πινελιές. Το ντεκολτέ της σε συνδυασμό με τα πιασμένα μαλλιά δημιουργούσαν την αίσθηση μακρύτερου λαιμού. Το παντελόνι θα λέγαμε να είναι ελάχιστα πιο κοντό ώστε να φαίνονται τα πέδιλα και από πίσω.

Viola Davis με Alberta Ferretti

Η Viola Davis αγαπά τις πληθωρικές τουαλέτες και τις υποστηρίζει. Μία μεταλλική Alberta Ferretti με ακάλυπτο ντεκολτέ. Μεσάτη και γοργονέ. Θα θέλαμε ένα άλλο χρώμα, ίσως ένα μπορντό.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα