Ψυχαγωγία

House of Fame: Η Πέννυ Μπαλτατζή «ανοίχτηκε» στην παίκτρια – «Μου πήρε χρόνο να φύγω από αυτήν την κακοποίηση»

Ακούστε το άρθρο

Το House of Fame άνοιξε τις πόρτες του και οι σπουδαστές της ακαδημίας ήδη δουλεύουν σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι για το πρώτο live.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία κάνει μαθήματα στους σπουδαστές, το απόγευμα της Πέμπτης προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση θέλοντας να δώσει δύναμη και να εμψυχώσει μια παίκτρια.

Με αφορμή τις συμβουλές που έδινε σε νεαρή διαγωνιζόμενη για το πως να εκφραστεί μέσω του τραγουδιού η Πέννυ Μπαλτατζή είπε αρχικά: «Είμαστε όλοι μαζί. Είναι αλλιώς να βλέπεις ότι σε αντιμετωπίζουν μόνο σου».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Να σε ρωτήσω κάτι, πολύ ανθρώπινα. Θα το πω προσωπικά από εμένα, δεν μασάω τα έχω πει. Η μαμά μου είχε ψυχικές ασθένειες και με πίεζε πάρα πολύ κι όχι για να γίνω καλύτερη. Δεν μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί γιατί δεν περνούσε καλά για τον εαυτό της. Την έχω χάσει την μαμά μου και μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να φύγω από αυτό το κουτί της κακοποίησης, να αγκαλιάσω τον εαυτό μου και να τον αγαπήσω και να πω: “Πέννυ μπορείς”. Αν δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου, δεν θα σε αγαπήσει κανείς κι αν δεν βάλεις τα όριά σου και δεν ξέρεις που να πας, δεν θα στο δείξει κανείς».

via

Όλη η επικαιρότητα