Life

Οι 5 κινήσεις ενός άντρα στο σεξ που μαρτυρούν ότι έχει συναισθήματα για σένα

Προφανώς σεξ μπορεί να γίνει και χωρίς μπόλικα συναισθήματα. Προφανώς όμως όταν αυτά υπάρχουν, τα επίπεδα της σεξουαλικής απόλαυσης κορυφώνονται. Επιπλέον, «προφανώς», θα μας απαντήσεις κι εσύ με τη σειρά σου, «ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τα συναισθήματα του άλλου». Σύμφωνοι, εκτός και αν γίνεις λίγο πιο παρατηρητική. Βρίσκεστε στην αρχή, αυτό που έχετε μεταξύ σας είναι πολύ ρευστό, πολύ πρώιμο. Χρειάζονται ενδείξεις που οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Οk, δεν θα γίνεις και μέντιουμ, στόμα έχει, να σου μιλήσει για αυτά που νιώθει. Πριν συμβεί αυτό, θα τα πει όλα για εκείνον η άλλη «γλώσσα» που διαθέτει.

Βλέπεις, η γλώσσα του σώματος είναι μια γλώσσα που σπάνια κάνει λάθος. Είναι ο τρόπος που βάζει τα χέρια του πάνω στο κορμί σου, που σε φιλάει, που σε κοιτάει, που γέρνει πάνω σου. Κινήσεις που φωνάζουν «σε θέλω».

Ναι, σαφώς σε θέλει σωματικά για να βρίσκεστε κάπου γυμνοί και να κάνετε σεξ, αλλά υπάρχουν κινήσεις, αγγίγματα, χάδια που δείχνουν ότι αυτός ο τύπος θα σε σκέφτεται και αφού ντυθείτε και αποχωριστείτε. Κοινώς, ότι σε γουστάρει.

Μια ειδικός της γλώσσας του σώματος, η Tonya Reiman, αποκαλύπτει τις κινήσεις που κάνει ένας άντρας κατά τη διάρκεια του σεξ και δείχνουν ότι το αντίκρισμα σε συναισθήματα είναι μεγάλο.

1. Σου χαϊδεύει τα μαλλιά και το πρόσωπο

via GIPHY

Οκ, ούτως ή άλλως για να είναι εφικτό να σου χαϊδεύει κανείς τα μαλλιά και το πρόσωπο κατά τη διάρκεια του σεξ είναι είναι προαπαιτούμενο να κάνετε αργό και συναισθηματικό σεξ (και όχι να «κοπανιέστε» σαν αγρίμια). Το χάδι είναι μια ένδειξη τρυφερότητας, ένας τρόπος να μετατρέψει το σεξ από μια απλή πράξη σε μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία. Για να μιλήσει όμως και η ειδικός, «είναι ένας τρόπος να συνδεθεί μαζί σου πέρα από το σωματικό επίπεδο. Κάποιος που σε αγγίζει στο πρόσωπο ή σου χαϊδεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι και απλώς ρομαντικός, αλλά τυπικά δείχνει ότι τρέφει ειλικρινή συναισθήματα για εσένα».

2. Χρησιμοποιεί αισθητά τη γλώσσα του όταν σε φιλάει

Μπορεί να σου φανεί έως και ενοχλητικό αν ο άλλος το κάνει άγαρμπα, αλλά όπως λέει και η Reiman, αυτή η κίνηση δίνει μια αίσθηση αμεσότητας, εκφράζει πάθος και επιθυμία να ανακαλύψει κάθε πτυχή του κορμιού σου.«Ίσως επίσης να παρατηρήσεις ότι ο ρυθμός του καθώς κάνετε σεξ, ακολουθεί το ρυθμό της γλώσσας του. Δηλαδή, αν σε φιλάει αργά, θα κινείται και αργά. Το σημαντικότερο είναι ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί πολύ γλώσσα κατά τη διάρκεια ενός φιλιού δείχνει μεγάλο πόθο, τόσο μεγάλο που μπορεί να μην συνειδητοποιεί καν πόσο έντονα σε φιλάει».

3. Σε αρπάζει από τη μέση

Αυτό, φυσικά, έχει να κάνει με το πού βρίσκεστε και πώς έχετε τοποθετημένα τα σώματά σας. «Ένας από τους βασικούς λόγους που το κάνει αυτό ένας άντρας είναι τόσο για να σε φέρει κοντά του όσο και για να σε αγγίξει. Να ψηλαφίσει το σώμα σου, τις διαστάσεις του, πράγμα που, τελικά, τον διεγείρει  εγκεφαλικά και τον ερεθίζει περισσότερο», εξηγεί η Reiman. Με άλλα λόγια, ο λόγος που σε πιάνει από εκεί είναι για να έχει μια καλύτερη δική σου αίσθηση.

4. Σε δαγκώνει

Όχι με επικίνδυνο τρόπο (εντάξει, είπαμε) αλλά με μικρές, κοφτές, ζυγισμένες δαγκωματιές. «Πολλές περιοχές του σώματος, λόγω της έντονης αιμάτωσης του σώματος κατά τη διάρκεια του σεξ, γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητες. Έτσι, ένα απαλό δάγκωμα, κάνει το σώμα να αντιλαμβάνεται τον πόνο ως ευχαρίστηση, πράγμα που απελευθερώνει ακόμα περισσότερες ενδορφίνες». Κάποιος που σε δαγκώνει, το κάνει για να αυξήσει την απόλαυση και τη διέγερση που νιώθεις. Και κάποιος που νοιάζεται και για τη δική σου ευχαρίστηση είναι κάποιος που νοιάζεται για εσένα.

5. Σου σφίγγει το λαιμό

«Ο λαιμός είναι μια από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες. Ένα σημείο του κορμιού που αντιπροσωπεύει μια συναισθηματική ένωση με ένα άλλο άτομο», δηλώνει η Reiman και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν κάποιος σου σφίγγει το λαιμό και σε κοιτάει κατευθείαν στα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ένα μιξ κινήσεων που δείχνει ότι είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί σου. Δεδομένου ότι το eye contact παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όταν κάποιος το αποφεύγει, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή σωματικά, δείχνει ότι παίρνει τις αποστάσεις του από εσένα.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα