Κόσμος

Η 50χρονη καθηγήτρια που είχε αδυναμία στους αθλητές μαθητές

Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη μιας καθηγήτριας που είχε αδυναμία στους αθλητές μαθητές της τους οποίους μάλιστα ξελόγιαζε με διάφορους τρόπους, προχώρησαν οι αρχές της Φλόριντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου σερίφη της Κομητείας Κίτρους, η Angela Jean Stanton η οποία εργαζόταν από τις αρχές του έτους σε τοπικό γυμνάσιο, ως αναπληρώτρια, συνελήφθη για «ακατάλληλη δραστηριότητα».

Η 50χρονη καθηγήτρια από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στο σχολείο είχε «έντονη εμπλοκή στο αθλητικό πρόγραμμα του σχολείου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ όπως λένε οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, συνήθιζε να επικοινωνεί με αθλητές μαθητές μέσα από διάφορα social media μεταξύ αυτών και το Snapchat.

Δεν έμενε όμως μόνο στην καθαρά τυπική επικοινωνία, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Orlando Sentinel κατηγορείται ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε 15χρονους και πως έκανε στοματικό έρωτα σε ανήλικο.

«Ήταν ένα έμπιστο μέλος της κοινότητας που είχε έντονη ενασχόληση με δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με την νεολαία μας», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το γραφείο σερίφη.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στις τάξεις του σχολείου, με την επιστάτρια Sandra Himmel να λέει χαρακτηριστικά πως: «Είναι ένα ατυχές περιστατικό, μια θλιβερή κατάσταση». Η 50χρονη όπως ήταν φυσικό έχασε τη δουλειά της ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για χυδαία επίθεση και μετάδοση επιζήμιων υλικών σε ανήλικους. Κατέβαλε εγγύηση ύψους 12.000 δολαρίων και έμεινε ελεύθερη.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα