Προγνωστικά

Η…. αδικημένη του Βορρά

Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Κώστας Φίλιος στο bet-hoven

Καλημέρα σε όλους. Η Γιονγκ Αϊντχόφεν παρατάχθηκε όντως με σημαντικές απουσίες, η Ος όμως ήταν κατώτερη των περιστάσεων και παρότι προηγήθηκε ηττήθηκε με 3-1. Σήμερα είναι ημέρα Κυπέλλων, στοιχηματικός… παράδεισος δηλαδή για όσους αναζητούν μεγάλες αποδόσεις.

Ξεκινάμε από το Κύπελλο Γερμανίας. Το σετ αποδόσεων στο ματς του Αμβούργου με τη Νυρεμβέργη έχει βγει μόνο βάσει… φανέλας. Θυμίζουμε πως το Αμβούργο αγωνίζεται στη 2η κατηγορία (πρωτοπόρος) και η Νυρεμβέργη στην Μπουντεσλίγκα (ουραγός). Βάσει ρεπορτάζ υπάρχουν απουσίες, από τους γηπεδούχους θα λείψουν δημιουργικοί παίκτες (Χαντ, Χβανγκ) καθώς και ο επιθετικός Λασόγκα. Από την πλευρά της, η Νυρεμβέργη δεν θα έχει στη διάθεσή της δύο αμυντικούς. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους στις εταιρίες στοιχηματων.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ πάει από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας μόνο μία νίκη στα 12 πιο πρόσφατα ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μάλιστα, η τελευταία φορά που κέρδισε μπροστά στο κοινό της ήταν στις 11 Νοεμβρίου (0-3-2 έκτοτε). Μιας και αναφέραμε το κοινό της, δεν θα την ενισχύσει απόψε λόγω τιμωρίας. Θα παραταχθεί με ένα… κάρο απουσίες, σημαντικούς παίκτες στο επιθετικό σκέλος, όπως οι Παγέτ, Τοβέν, Μπαλοτέλι. Η Μπορντό θέλει να ανακάμψει μετά τις δύο σερί ήττες στο Στρασβούργο από την τοπική ομάδα (για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ). Έχει την ευκαιρία της.

Όλη η επικαιρότητα