Οι άγνωστες λήψεις της Diana πριν γίνει Lady στο πλευρό του Καρόλου

Είναι ίσως η πιο αγαπητή royal φυσιογνωμία όλων των εποχών. Το κοινό λάτρεψε την Πριγκίπισσα Diana ήδη από την πρώτη στιγμή της εισόδου της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και γρήγορα την ανέδειξε ως μία από τις αριστοκρατικότερες γυναίκες που γνώρισε ποτέ η Βρετανία.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση των δημοσιογράφων, αφού η Diana Frances Spencer μπορεί να «μεταμορφώθηκε» σε Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να μπει στη «γυάλα» που η βασιλική οικογένεια θέλησε να τη βάλει.

Ήταν μόλις 19 ετών όταν αρραβωνιάστηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο. Στα 20 της παντρεύτηκαν. Η Diana είχε γίνει και επίσημα μέλος της royal family, χάνοντας την παιδικότητά της πολύ νωρίς. Από την ήσυχη ζωή της με τα μαθήματα πιάνου, κατέληξε να παλεύει με τους δαίμονές της στο πλευρό ενός συζύγου απαιτητικού και άπιστου που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ουδέποτε την κάλυψε συναισθηματικά.

Σήμερα, όλοι έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα της Lady D. Ως μια γνήσια Πριγκίπισσα. Η ίδια, όμως, δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξε ένα κορίτσι απλό, ανεπιτήδευτο και απόλυτα ισορροπημένο, με το χαμόγελο να μην φεύγει ποτέ από τα χείλη του.

Ευτυχώς για το κοινό της, το φως της δημοσιότητας έχει δει σπάνιο υλικό από την εποχή που η μητέρα των William και Harry ζούσε μακριά από το Μπάκιγχαμ.

Ας αφήσουμε λοιπόν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ας γνωρίσουμε της δεσποινίδα Frances Spencer…

via