Viral Ηλεία

Η «άγνωστη» προσγείωση ufo στην Γαστούνη Ηλείας – Το τρολ που έγινε ιστορία συνωμοσίας και βίντεο

Σήμερα, η «διαστημική βάση» της Γαστούνης χρησιμοποιείται ως πίστα αγώνων από ερασιτέχνες οδηγούς.
Ακούστε το άρθρο

Ιούνιος 2019. Στη μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης στην Ηλεία, οι κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα. Δεκάδες άνθρωποι κατέκλυσαν την παραλία της περιοχής.

Ένα φορτηγό γεμάτο με βαρέλια, άρχισε να τα ξεφορτώνει στην παραλία. Οι επισκέπτες της παραλίας πήραν τα βαρέλια και δημιούργησαν έναν μεγάλο κύκλο.

Γύρω από αυτόν ετοιμάστηκαν να να βάλουν μια μεγάλη φωτιά, με σκοπό ο κύκλος να είναι ορατός στο διάστημα.

Αναστατωμένοι, οι κάτοικοι δεν ήξεραν τι συνέβαινε. Σύντομα η είδηση διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι «συνωμοσίες» ξεκίνησαν. Η κυριότερη ήταν πως στη Γαστούνη μια ομάδα ανθρώπων είχε κλείσει ραντεβού με εξωγήινους.

Το βράδυ που οι επισκέπτες θα άναβαν τη φωτιά, κόσμος συγκεντρώθηκε στην παραλία. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι θα εμφανιστούν εξωγήινοι, ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι πήγαν στην παραλία από περιέργεια.

Η φωτιά άναψε και η εικόνα ήταν εντυπωσιακή. Φυσικά, οι εξωγήινοι δεν ήρθαν ποτέ, αλλά το περιστατικό έμεινε αξέχαστο, κυρίως για τους κατοίκους της Γαστούνης.

Μέχρι σήμερα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι ήρθαν, αλλά μία ημέρα αργότερα, καθώς το βράδυ της φωτιάς στην παραλία είχε μαζευτεί πολύς κόσμος.

Τα βαρέλια και ο αυτοσχέδιος κύκλος παραμένουν στην παραλία της Γαστούνης και η εικόνα από ψηλά είναι εντυπωσιακή. Σήμερα, η «διαστημική βάση» της Γαστούνης χρησιμοποιείται ως πίστα αγώνων από ερασιτέχνες οδηγούς.

Παρακολουθείστε το βίντεο 

Πηγή: Up Stories

Όλη η επικαιρότητα