Κόσμος

Η Airfasttickets κατακτά και τη Νέα Υόρκη!

c94cc86f150d487e7c890f07933d865c.jpg

Το λιγότερο δυναμική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσία της Airfasttickets, του μεγαλύτερου ελληνικού-πολυεθνικού online γραφείου τουριστικών υπηρεσιών στην αγορά της Νέας Υόρκης, καθώς το λογότυπο της εταιρείας φιγουράρει στα πιο κεντρικά σημεία του Μεγάλου Μήλου. Πιο συγκεκριμένα, η Airfasttickets κατακτά την αγορά της Νέας Υόρκης, καθώς βρίσκεται στα billboards της Time Square και στο μετρό, ενώ το γνωστό μπλε-πορτοκαλί λογότυπο ντύνει εκατοντάδες ταξί και λεωφορεία που κυκλοφορούν σε όλη την πόλη. 

Οι παραπάνω εμφανίσεις αποτελούν μέρος της τεράστιας καμπάνιας που εκπονεί η Airfasttickets στην αγορά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Όμως η δυναμική παρουσία της εταιρείας δε σταματά εδώ. Η γνωστή mascot της εταιρείας, ο Nickoman θα συντροφεύει εντός και εκτός έδρας τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας baseball New York Yankees και New York Mets, καθώς η εταιρία είναι χορηγός και official travel agency των δύο πολύ γνωστών ομάδων της ΝΥ και επίκειται ακόμη μία συνεργασία που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.    
  
Παράλληλα, η δυναμική παρουσία της Airfasttickets σε τοπικό επίπεδο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή της αμερικανικής αγοράς. Η εταιρεία επικοινωνεί τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της μέσω μιας 360o καμπάνιας επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, δείχνοντας την ευαισθησία της και σε αυτό τον τομέα, στηρίζει μεγάλα μουσικά γεγονότα, όπως η συναυλία των Pink Martini και τα MAD Video Music Awards. Τέλος, όσον αφορά σε αθλητικό επίπεδο, ταξιδεύει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς είναι official travel partner της Πειραϊκής KAE.

Σεβόμενη το καταναλωτικό κοινό, η Airfasttickets συνδυάζει μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα των ηλεκτρονικών τεχνολογιών αιχμής, στοχεύοντας σε ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η ποιότητα και ασφάλεια των συναλλαγών είναι πρώτη προτεραιότητα της εταιρίας, γι’ αυτό το λόγο και φέρει πιστοποίηση ISO 9001, που αφορά στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και πιστοποίηση PCI DSS, που αφορά στην διασφάλιση των δεδομένων κατά τις συναλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρώτη στην ελληνική αγορά, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τις συναλλαγές μέσω του νέου ψηφιακού νομίσματος bitcoin, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πνεύμα πρωτοπορίας που διέπει την εταιρεία.


Πηγή: protothema.gr    

Όλη η επικαιρότητα