Categories: Κόσμος

Η Άμπερ Χερντ ξέχασε ότι υπάρχει κάμερα στη δικαστική αίθουσα και έδειξε τα πραγματικά της συναισθήματα

Share

Η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας πολλές αποκαλύψεις, σχετικά με την προσωπική ζωή του άλλοτε παντρεμένου ζευγαριού.

Τα επιχειρήματα του ενός επιβαρύνουν τον άλλο, με αποτέλεσμα να έχουν εκτεθεί και οι δύο σε μεγάλο βαθμό, μιας και η δίκη τους μεταδίδεται ζωντανά.

Μέσα στην προσπάθειά της να κερδίσει τη «μάχη» η Χερντ, ξέχασε ότι η δίκη βιντεοσκοπείται και υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα.

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται η κατάθεση του Ντεπ, ο οποίος με τους συνηγόρους του και τους δικηγόρους της άλλης πλευράς, προχώρησε σε μία ανασκόπηση των αξιοσημείωτων γεγονότων από τον έγγαμο βίο του με τη Χερντ.

Το πρόσωπο της Χερντ καθ΄όλη τη διάρκεια εμφανίζεται σκυθρωπό και στεναχωρημένο, σαν να βρίσκεται ένα βήμα πριν βάλει τα κλάματα.

Μετά το πλάνο που δημοσιεύτηκε από τις κάμερες της δικαστικής αίθουσας, οι χρήστες των social media, θεώρησαν ότι η στενοχωρημένη κακοποιημένη σύζυγος είναι άλλος ένας ρόλος για την Χερντ και αυτό είναι μία άποψη που αναπαράγεται αρκετά τις τελευταίες ώρες.

Στο συγκεκριμένο πλάνο, η ηθοποιός, ενώ μιλάει με τη δικηγόρο της φαίνεται να γελάει για κλάσματα του δευτερολέπτου και σχεδόν αμέσως να παίρνει την ίδια έκφραση, με την οποία εμφανίζεται στη δίκη τον τελευταίο καιρό.

Η απότομη εναλλαγή ξάφνιασε όσους παρακολούθησαν τη δίκη, κάνοντας τους χρήστες να σχολιάζουν πως η στάση της ηθοποιού είναι εντελώς ψεύτικη.


πηγή:πρώτο θέμα