Lifestyle

Η Αν Χάθαγουεϊ «σπάει» τα στερεότυπα γύρω από την εγκυμοσύνη: «Δεν είναι τόσο όμορφη εμπειρία, είναι περίπλοκη»

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα στερεότυπα, που ισχύουν γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την επιστροφή της στην υποκριτική με τη σειρά «WeCrashed» της Apple TV+, όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Τζάρεντ Λέτο, η Αν Χάθαγουεϊ παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και τη μητρότητα και τόνισε πως πλέον, πρέπει να πάψουμε να περιγράφουμε αυτές τις έννοιες, σαν να έχουν μόνο θετικές διαστάσεις.

«Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και την μητρότητα τόσο μονοδιάστατα. Σαν να είναι απολύτως όμορφες εμπειρίες. Όμως, επειδή το γνωρίζω από την προσωπική μου εμπειρία, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, από αυτά που συνηθίζουν να λένε όλοι», δήλωσε η ηθοποιός στη «Wall Street Journal».

Όσο για το αν σκέφτεται να αποκτήσει κι ένα τρίτο παιδί με τον σύζυγό της και σχεδιαστή κοσμημάτων, Άνταμ Σούλμαν, η ίδια απάντησε πως: «Θα μπορούσα να μας φανταστώ με ένα ακόμα παιδί».

Για τον ρόλο της ίδιας ως μητέρα, η Αν Χάθαγουεϊ ανέφερε πως ποτέ δεν ένιωσε «προσγειωμένη» στη ζωή της, παρά μόνο όταν έγινε μητέρα.

«Ποτέ δεν ένιωθα έτοιμη να σοβαρευτώ, ούτε προσγειωμένη. Μόνο όταν έγινα μητέρα. Δεν είναι ότι μου έλειπε η συγκρότηση, αλλά είχα την επιθυμία να νιώσω ολοκληρωμένη σε κάθε επίπεδο κι αληθινή στα πιστεύω μου κι αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να σταματήσω οτιδήποτε βασάνιζε το μέσα μου», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως αν οι γιοι της θελήσουν να ασχοληθούν με την υποκριτική, δεν θα τους «έκοβε τα φτερά», αλλά θα τους παρότρυνε να μην το κάνουν από μικρή ηλικία.

«Νομίζω ότι θα είναι σε θέση να το κάνουν, όταν πάνε στο κολλέγιο και μποροέσουν να καταλάβουν τι θέλουν από εκεί και πέρα. Ζεις μόνο μια φορά την παιδική σου ηλικία, αλλά έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να είσαι επαγγελματίας ηθοποιός. Επομένως, θα παρακινήσω τα παιδιά μου να σπουδάσουν, να παρακολουθούν τα μαθήματά τους και να διαβάζουν βιβλία», είπε κλείνοντας τη συνέντευξή της.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα