Lifestyle

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη με τα υβριστικά σχόλια

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την επίμαχη ανάρτηση που δέχτηκε πυρά αρνητικών σχολίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Τα social media

«Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου».

«Η βασική μου ένσταση όσον αφορά τα social media είναι ότι χάνει στιγμές από τη ζωή σου. Να το χρησιμοποιείς σαν εργαλείο και για τη δουλειά σου και για να προωθείς τη δουλειά σου, οι επώνυμοι έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε και διαφημίσεις και καλές συνεργασίες που θα μας φέρουν και χρήματα, όμως χάνεις και στιγμές από τη ζωή σου», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Υψοφοβία στο ποδηλατοδρόμιο!!! #velodrome #cycling #teamhellas #shooting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Οι αντιδράσεις για το Athens Pride

«Είχα βάλει τη φωτογραφία μου από το Pride μπήκαν κάποιοι και είτε έστειλαν προσωπικό μήνυμα είτε έγραψαν από κάτω πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά.

Εδώ η ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγάπη, ίσα δικαιώματα και σεβασμός για όλους!! Φώναξε δυνατά την αγάπη! Happy Athens Pride! #love #respect #athenspride #neverstop #keeponfighting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο; Ποιος τους είπε ότι έχουν δικαίωμα; Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός.

Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει όλοι σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς, ότι ο καθένας μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό» αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης.

via

Όλη η επικαιρότητα