Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της πουλούσαν οργανική τροφή για σκύλους σε πάρκο του Λος Άντζελες

Ακούστε το άρθρο

Η Αντζελίνα Τζολί έχει αποδείξει πολλές φορές πως, παρά το βεβαρημένο της πρόγραμμα, θα κάνει ό,τι περνάει από τα χέρι της για να είναι μία κανονική μαμά που διάγει μία κανονική ζωή μαζί με τα έξι παιδιά της. Και πράγματα μετά τον χωρισμό από τον Brad Pitt η ηθοποιόςέχει αφοσιωθεί στον προσωπικό χρόνο με την οικογένεια της προσπαθώντας να εμφυσήσει όσο περισσότερο μπορεί την αξία της φιλανθρωπίας, της αγάπης για τα αδέσποτα ζώα, και τις κοινωνικές ευαισθησίας μέσα στις καρδιές των παιδιών της.

Σχετικά πρόσφατη απόδειξη είναι η βόλτα της σε ένα πάρκο μαζί με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της όπου η Άντζι εθεάθη με πολύ απλή αμφύεση και μεγάλα γυαλιά ηλίου μαζί με τα 10 ετών δίδυμα, Vivienne και Knox, την 12χρονη Shiloh και μια άλλη άγνωστη γυναίκα τον περασμένο Νοέμβριο. Η οικογένεια Τζολί είχε στήσει στο πάρκο έναν αυτοσχέδιο ξύλινο πάγκο πάνω στον οποίο είχε οργανική τροφή για σκύλους και την πουλούσε στους περαστικούς.

Μάρτυρας του συμβάν έγινε μία κοπέλα που βρέθηκε στο πάρκο με τον σκύλο της και αποφάσισε να τραβήξει,όσο πιο διακριτικά μπορούσε, μερικές φωτογραφίες. Η Sarah Ramos, που είναι και η ίδια ηθοποιός. εξήγησε στο Twitter γιατί αποφάσισε να τις δημοσιεύσει τώρα, μετά από τόσον καιρό.

«Δεν είμαι σίγουρη γιατί ο Θεός με διάλεξε να πως αυτήν την ιστορία αλλά πρέπει να εκπληρώσω το κάλεσμα: Πριν μερικούς μήνες πήγα σε ένα πάρκο και είδα την Αντζελίνα Τζολί να πουλάει οργανική τροφή για σκύλους. ΥΓ. Τα έσοδα θα πήγαιναν στην οργάνωση Hope For Paws. Κάντε σήμερα μια δωρεά για να κάνετε χαρούμενη την Άντζι», έγραψε η Σάρα Ράμος στο μήνυμά της.

«Δεν είμαι σίγουρη γιατί ο Θεός με διάλεξε να πως αυτήν την ιστορία αλλά πρέπει να εκπληρώσω το κάλεσμα: Πριν μερικούς μήνες πήγα σε ένα πάρκο και είδα την Αντζελίνα Τζολί να πουλάει οργανική τροφή για σκύλους».

«Ένιωσα πως έπρεπε να προστατέψω την ιδιωτική ζωή της Άντζι και της οικογένειάς της που απλώς προσπαθούσαν να πουλήσουν οργανικές λιχουδιές σκύλων σε ένα πάρκο. Είχα διχαστεί πραγματικά. Όλα άλλαξαν μετά την επίσκεψή μου στο πάρκο. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι όταν πήγα εκεί και ξαφνικά βρήκα την Τζολί. Επίσης ήξερα πως τα παιδιά της γνώριζαν ότι τραβούσα φωτογραφία, δεν κορόιδευα κανέναν αλλά χαίρομαι που την τράβηξα και συγγνώμη αν είναι η ζωή τους», συνεχίζει η Ράμος.

«Απλώς πουλούσαν οργανική τροφή για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ίσως ήταν ιδέα των παιδιών να κάνουν κάτι διασκεδαστικό στη γειτονιά με μια κανονική μαμά σε μια κανονική οικογένεια. Και οι γονείς σας θα το έκαναν αν τους το ζητούσατε», καταλήγει η Σάρα Ράμος.

Η οικογένεια Τζολί είχε στήσει στο πάρκο έναν αυτοσχέδιο ξύλινο πάγκο πάνω στον οποίο είχε οργανική τροφή για σκύλους και την πουλούσε στους περαστικούς.

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα