Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί «κρύβεται» πίσω από τη μήνυση στο FBI για τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύφθηκε ως ενάγουσα σε μήνυση κατά του FBI!
Ακούστε το άρθρο

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ που ήταν για πολλά χρόνια από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, εικόνα που άλλαξε του αγαπημένου ζευγαριού άλλαξε το 2016 μετά το διαζύγιο τους και τις κατηγορίες της Τζολί για ενδοοικογενειακή βία.

Έκτοτε, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους και όχι μόνο. Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να προσπαθεί να κάνει τα πάντα ώστε να εξασφαλίσει την κηδεμονία από τον Μπραντ Πιτ.

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες φημολογούνταν πως εκείνη βρίσκεται πίσω από τη μήνυση στο FBI, με το όνομα Τζέιν Ντόου. Στην μήνυση ζητά λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα της υπηρεσίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με τη Puck επιβεβαιώθηκε πως η ηθοποιός ήταν εκείνη που κατέθεσε αγωγή κατά του FBI, σύμφωνα με το Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας. Η αναφορά FOIA αφορούσε «την έρευνα της υπηρεσίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια. Σε αυτό εμπλέκονταν ως θύματα και μάρτυρες η ενάγουσα και τα ανήλικα παιδιά της».

«Πριν από αρκετά χρόνια, ενώ η ενάγουσα, ο τότε σύζυγός της και τα παιδιά τους, που ήταν όλα ανήλικα, ταξίδευαν με ιδιωτικό αεροσκάφος, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να επιτέθηκε σωματικά και φραστικά σε εκείνη και στα παιδιά», γράφει η αναφορά. Η μήνυση συνεχίστηκε επίσης για «καλύτερη κατανόηση της έρευνας του FBI και για τη λήψη πληροφοριών που είναι απαραίτητες ώστε τα παιδιά της να λάβουν ιατρική φροντίδα και συμβουλευτική για τραύματα».

Η διαμάχη Αντζελίνας και Μπραντ

Σύμφωνα με τις σημειώσεις του φακέλου, ο Μπραντ έχυσε μπύρα στην Αντζελίνα και την πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Την άρπαξε από τους ώμους και την κούνησε βίαια ενώ φώναζε: «Ξεφτίζεις αυτή την οικογένεια». Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Μάντοξ, παρενέβη και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Μπραντ επιτέθηκε και σε εκείνον. Το συμβάν μεταφέρθηκε στις αρχές από ανώνυμη κλήση.

Το FBI διερεύνησε την υπόθεση, αλλά ανακοίνωσε δημοσίως ότι κλείνει την έρευνά του. Η απόφαση για το περιστατικό για το περιστατικό ήταν πως ο Μπραντ Πιτ ήταν αθώος. Ως αποτέλεσμα, η Τζολί κατέθεσε ανώνυμα μήνυση κατά του FBI προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Το 2016, ο Πιτ φέρεται να ήταν υπό έρευνα για κακοποίηση παιδιών τόσο από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες μετά το περιστατικό που συνέβη. Κανένα από τα δύο δεν προχώρησε σε κατηγορίες.

Η ομάδα του Πιτ αρνήθηκε ότι εκείνος έβλαψε τον γιο του, εκδίδοντας την ακόλουθη δήλωση στο People: «Είναι κατηγορηματικός ότι δεν έφτασε στο επίπεδο της σωματικής κακοποίησης, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σωματικά. Δεν χτύπησε με κανέναν τρόπο το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτό. Είναι κάθετος σε αυτό. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, γιατί η σύγκρουση ήταν ανεξέλεγκτη, αλλά δεν τον χτύπησε ποτέ».

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα