Γ Εθνική

Η απάντηση της διοίκησης του Πανηλειακού στις καταγγελίες του Λεμαρί

«Σκληρή» απάντηση της διοίκησης.
Ακούστε το άρθρο

«Σκληρή» απάντηση έδωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανηλειακού στις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή Αντουάν Λεμαρί.

Η ανακοίνωση 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Α.Ο. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, συνεδρίασε έκτακτα σήμερα 20.01.2023, μετά την κατάπτυστη και καθ’ ολοκληρία ψευδή ανακοίνωση στα social media, του Γάλλου ποδοσφαιριστή Αντουάν Λεμαρί, και ανακοινώνει τα παρακάτω:

Η ως άνω ανακοίνωση-ανάρτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή στο σύνολο της είναι και ψευδής και συκοφαντική. Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ με την τόσο μακριά και πλούσια ιστορία του στα δρώμενα του ποδοσφαίρου, ουδέποτε μεταχειρίσθηκε η πρόκειται να προβεί σε τέτοιες μεθόδους.

Ειδικότερα, τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, πρότεινε στην ομάδα μας, μέσω τοπικού διαμεσολαβητή, Γαλλικό γραφείο διαμεσολαβητών. Συμφωνήσαμε, αφού ερευνήσαμε, εάν θα ήταν χρήσιμος για την ομάδα μας, τόσο στο ποσό, όσο και στις επιπλέον παροχές (παραχώρηση οικίας, παροχή φαγητού).

Με την άφιξη του, άλλαξε τις απαιτήσεις του και τα συμφωνηθέντα και ζήτησε να του καταβληθεί προκαταβολικά, ολόκληρο το ποσό της συμφωνίας, για όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας. Όταν του αναφέραμε ότι η συμφωνία ήταν να του καταβληθεί του πρώτου μήνα η αποζημίωση ως προκαταβολή, την οποία και προσφέραμε, αρνήθηκε να τη παραλάβει, απαιτώντας το σύνολο της αποζημίωσης για όλη τη χρονιά ή την παροχή εγγυήσεων, γεγονός που δεν αποδεχθήκαμε.

Όσον αφορά τα απαράδεκτα και ψευδή του σχόλια για την οικία που διέμενε τις πέντε (5) ημέρες που παρέμεινε στην ομάδα μας, έχουμε να τονίσουμε ότι η διαμονή του έγινε σε νεόδμητη οικία, η πρώτη φορά που εχρησιμοποιείτο, είναι πλήρως επιπλωμένη, με νέα έπιπλα και νέες ηλεκτρικές συσκευές και βεβαίως ο οιοσδήποτε μπορεί να το διαπιστώσει. Τα παραπάνω πραγματικά γεγονότα, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, αφού αποδεικνύονται και από το βίντεο της οικίας που συνόδευε την ανάρτηση του και το οποίο μετά τρεις (!!!!!) ώρες αφαίρεσε.

Τέλος σε ότι αφορά τα ψεύδη του περί μπράβων, τον διερμηνέα και Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γεώργιο Λαμπρόπουλο, ο οποίος συνόδευε τον Πρόεδρο του Δ.Σ., αυτόν κατονομάζει ως μπράβο (;;;), όταν τον επισκεφθήκαμε, για να μας παραδώσει τα κλειδιά της οικίας, αφού μας ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα μας.

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. του Σωματείου μας, πέραν της υποχρέωσης του να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο με τη παρούσα ανακοίνωση, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του, στην αρμόδια επιτροπή της FIFA, σε καταγγελία στη FIPRO (Παγκόσμια Ένωση των ποδοσφαιριστών), καθώς σε υποβολή μήνυσης για την ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση, σε βάρος του Σωματείου μας».

Όλη η επικαιρότητα