Lifestyle

Η απάντηση του Mr. Big για το θάνατό του

Ακούστε το άρθρο

Δεν πέθανα εγώ, το Sex and the City πέθανε! ». Με αυτήν του τη δήλωση ο πιο διάσημος τηλεοπτικός εραστής Mr. Big, έκανε σαφές πόσο τον εξόργισαν οι φήμες ότι ο χαρακτήρας του θα πεθάνει στην τρίτη ταινία.

Ο 64χρονος ηθοποιός υποδύθηκε τον χαρακτήρα του  “Mr Big” στο “Sex and the City” μεταξύ 1998 και 2010, στις έξι σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO και στις δύο μεγάλες εξόδους της στην οθόνη. Ωστόσο, είναι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα ερμηνεύσει ξανά τον χαρακτήρα του στην οθόνη – μεγάλη ή μικρή – καθώς όλα τα σχέδια για τη συνέχιση του “Sex and the City” βρίσκονται εκτός συζητήσεων.

«Δεν υπάρχει σειρά, δεν υπάρχει ταινία, δεν υπάρχει τίποτα να συμβαίνει με αυτό, τελείωσε», απάντησε στην online έκδοση της εφημερίδας “The Sun” λέγοντας με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν θα υπάρξει “Sex and the City 3”.

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι τα δημοσιεύματα διέρευσαν από την Κιμ Κατράλ, ο Κρις Ροθ απάντησε: «Δεν γνωρίζω.» Και σε ερώτηση αν διατηρεί σχέσεις με τις πρωταγωνίστριες της σειράς και των ταινιών απάντησε:  «Όχι δεν μιλάω με κανέναν, ζούμε ο καθένας τη ζωή του μεγαλώνοντας τα παιδιά μας, κάποιοι από εμάς τουλάχιστον. Έτσι είναι:Έρχεσαι πολύ κοντά με τους συμπρωταγωνιστές σου για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά δεν βλέπετε ποτέ ξανά ο ένας τον άλλον!» πρόσθεσε.

Ο Κρις Νοθ είπε ότι δεν είναι ούτε  χαρούμενος, ούτε δυστυχής που δεν θα υπάρξει μια τρίτη ταινία – αλλά υπαινίχθηκε τι θα έκανε ο Mr. Big αν ξεκινούσε ξανά το γύρισμα.

«Θα  κάπνιζα ένα καλό πούρο πίνοντας την τεκίλα μου» είπε καταλήγοντας: «Και αυτό προτείνω σε όλους σας».

Πηγή: marieclaire

Όλη η επικαιρότητα