Ηλεία

Η απάντηση του Αλέξιου Καστρινού στους επικριτές του

Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Πηνειού Αλέξιος Αθ. Καστρινός με ανακοίνωσή απαντά στους επικριτές του, όπως αναφέρει:

“Όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσετε για την πολιτική σας επιβίωση, θα συναντάτε πάντα ως αντίπαλό σας την αλήθεια και τα στοιχεία που την αποδεικνύουν.

1ον Επισκευή – Ενίσχυση του 2ου Δημοτικού Σχολείου ΔΚ Γαστούνης

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠ.ΕΣ :28-03-2019 / 880.000,00 € (ΣΑΕ055 – 2003ΣΕ05500005),

ΑΡ. ΜΕΛ.: 21/29-3-2019, 

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ: 10-05-2019

Το μόνο που καταφέρατε επί των ημερών σας είναι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της περαίωσης του έργου (…λάβετε υπόψιν σας ότι η διάρκεια της σύμβασης για την κατασκευή του έργου ήταν 6 μήνες…) καθώς και οι συνεχόμενες φωτογραφήσεις – δηλώσεις σας για την κατά καιρούς επιστροφή της σχολικής κοινότητας στο επισκευασμένο – αναβαθμισμένο σχολείο μας, στοιχεία που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την πολιτική σας ανικανότητα.

Όσον αφορά για εκβιασμούς και απειλές σε υπαλλήλους όπως υπαινίσσεστε μακριά από εμάς αυτά… Μήπως κρίνετε “εξ ιδίων τα αλλότρια”;

Συμπέρασμα: Για ποιό έργο δικό σας μιλάτε;;;

2ον  Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων  γηπέδου περιοχής Θινών ΔΚ Βαρθολομιού Δήμου Πηνειού

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΔΕ 2019/ ΣΑΕΠ-001 της Περ. Δυτ. Ελλάδας (αριθ. 623 Απόφαση Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με Αριθμ. Πρωτ. 46729/25-4-2019)

ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: 156/2019 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πηνειού, 4 Ιουνίου του 2019 

Πέρασαν 26 μήνες και κάτι ημέρες της δική σας δημοτικής θητείας… για να φτάσετε στην συμβασιοποίηση του έργου, στοιχεία που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την πολιτική σας ανικανότητα.

Συμπέρασμα: Για ποιό έργο δικό σας μιλάτε;;;

Υ.Γ. 1.: Το μοναδικό πράγμα που έχετε καταφέρει να γίνει πλέον από όλους αντιληπτό είναι η πολιτική σας ανεπάρκεια, η πολιτική σας ανικανότητα και η πολιτική οπισθοδρόμηση του δήμου μας.

Υ.Γ. 2.: Όσον αφορά το έργο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ Δ.Κ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ στο οποίο έχει γίνει διακοπή και στη συνέχεια διάλυση της εργολαβίας και αφού λάβουμε υπόψιν μας (την δαπάνη ποσού για την νομιμοποίηση παράνομων παραπηγμάτων, την ενδεχόμενη αποζημίωση του εργολάβου, το κάλεσμα του επόμενου αναδόχου με μικρότερο ποσοστό έκπτωσης, την πιθανή συμπληρωματική σύμβαση, την καθυστέρηση, κλπ.) θα προβείτε σε κάποια ανακοίνωση-φωτογράφιση;;; Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα πούμε όλη την αλήθεια στον κόσμο. 

Αυτά προς το παρόν”.

Όλη η επικαιρότητα