Κόσμος

Η απίστευτη ενέργεια του καθηγητή που του κατέστρεψε την καριέρα

Ακούστε το άρθρο

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή γιορτή της 4ης Ιουλίου σε έναν καθηγητή μέσης εκπαίδευσης από την Τζόρτζια, καθώς μια στιγμή απερισκεψίας ήταν αρκετή για να του αλλάξει τη ζωή και να του καταστρέψει την καριέρα.

Την ημέρα της εθνικής εορτής, που οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ανεξαρτησίας τους, ο 30χρονος Jonathan William Herbert έγινε φέσι και χωρίς να λογαριάσει το πλήθος που βρισκόταν στην παραλία, βούτηξε στη λίμνη Λανιέρ όπου μαθητές έπαιζαν βόλεϊ και δάγκωσε στα οπίσθια μια 14χρονη μαθήτρια! Και δεν σταμάτησε καθώς στη συνέχεια επιχείρησε να δωροδοκήσει τον αστυνομικό που τον συνέλαβε δίνοντάς του 200 δολάρια.

Ο Herbert, που δίδασκε στο γυμνάσιο Snellville, παραιτήθηκε από τη θέση του την 1η Αυγούστου και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την εκπαίδευση. Αρχικά είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση, αλλά η κατηγορία αυτή αποσύρθηκε καθώς δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί.

Καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκιση και τέσσερα χρόνια επιτήρηση. Παράλληλα, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, απαγορεύεται να διδάξει ξανά σε σχολείο, ενώ δεν θα πρέπει να πλησιάζει μέρη στα οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα παιδιά…

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα