Lifestyle

«Η απώλεια της μητέρας μου ήταν ένα τεράστιο δώρο για μένα!»

loudaros.jpg
Ακούστε το άρθρο
Ο Αντώνης Λουδάρος, καλεσμένος στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της μητέρας του, όταν ήταν 13 ετών, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τη θεία του, η οποία αργότερα τον υιοθέτησε. 
 
«Είναι μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει κάπως να το διαχειριστείς. Θυμάμαι στην κηδεία της, που ήμουν 13 ετών, στο νεκροταφείο είπα μέσα μου “Αντώνη, πάρε τη ζωή στα χέρια σου” και έτσι μεγάλωσα. Εκ των υστέρων, μπορώ να σου πω ότι η απώλεια αυτή ήταν ένα τεράστιο δώρο για μένα, με βοήθησε να υπάρξω. Θεωρώ πως ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου είχε δώσει η μάνα μου. Με ανάγκασε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Είχα, βέβαια, ανθρώπους μετά δίπλα μου, αλλά έπρεπε να ωριμάσω και να διαχειριστώ τη ζωή μου με ωριμότητα, όση μπορεί να έχει ένα παιδί», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός. 
 
Ωστόσο, ο Αντώνης αποκάλυψε πως τα επόμενα χρόνια δεν μεγάλωσε με τον πατέρα του, αλλά με μία από τις αδελφές της μητέρας του: «Τον μπαμπά τον έχασα πριν λίγο καιρό. Όταν έφυγε η μητέρα μου, δεν μπόρεσε να με κρατήσει. Δεν ήξερε πώς να με κρατήσει, να με φροντίσει και με ανέλαβαν οι θείες μου, οι αδελφές της μητέρας μου. Αργότερα, μάλιστα, η μία θεία μου με υιοθέτησε. Δεν είχε παιδιά η καλή μου Ευαγγελία και αργότερα με υιοθέτησε. Μείναμε μαζί, σαν μάνα μου είναι. Με μεγάλωσε μέχρι τα 23 μου και ήταν η μαμά μου».

Όλη η επικαιρότητα