Lifestyle

Η Άσπα Τσίνα θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά

Ακούστε το άρθρο

Μετά από αποχή πολλών χρόνων, ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει στη μικρή οθόνη, ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής. Η νέα σειρά του θα προβληθεί μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα τιτλοφορείται «Room Service, πλιζ». Πρόκειται για μια διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις κ.ά.

Ποιο είναι το σταθερό καστ;

– Ο Αλέξανδρος Ρήγας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, ερμηνεύει το διευθυντή του ξενοδοχείου, Τάσο Τσαγανέα, ένα θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις, που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.
– Η Βαλέρια Κουρούπη υποδύεται τη διευθύντρια προσωπικού του «Alexander Hotel».
– Ο Παντελής Καναράκης είναι ο ιδιοκτήτης του «Alexander Hotel».
– Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ο σεκιουριτάς που ευθύνεται για την ασφάλεια των ενοίκων και εργαζομένων του ξενοδοχείου.
– Ο Ησαΐας Ματιάμπα (τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός) είναι ο γκρουμ στο ξενοδοχείο.
– Ο Κώστας Καραφώτης -ο γνωστός τραγουδιστής- υποδύεται τον μπάρμαν του «Alexander Hotel».
– Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ιδιαιτέρως αγαπητή από το ρόλο της Λιλίκας Καλίτση -η Πατρινιά κομμώτρια στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»- είναι η υπεύθυνη του λογιστηρίου.

Την ίδια στιγμή, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες, που θα υποδυθούν μία μεγάλη γκάμα από guest stars προσώπων- έκπληξη θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού, φέρνοντας τα πάνω-κάτω. Ένα από αυτά θα είναι και η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, το 2002. Η τραγουδίστρια, παρόλο που τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε το πολυπόθητο «ναι» στους ιθύνοντες και θα δοκιμάσει τις δυνατότητές της ως ηθοποιός.

Η Άσπα Τσίνα πραγματοποίησε πριν μερικές μέρες το πρώτο της γύρισμα.

via 

Όλη η επικαιρότητα