Lifestyle Παραπολιτικά Πολιτική

Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για τον (υποψήφιο) Αλέξη Γεωργούλη

Ακούστε το άρθρο

Τους 42 υποψηφίους του ευρωψηφοδέλτιου του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αλέξη Γεωργούλη να γίνεται αποδέκτης του πιο δυνατού χειροκροτήματος. Δεν τα μαθαίνεις από εμένα, έχει βουήξει ο τόπος. Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε δεχτεί την πρόταση αλλά το σκέφτηκε αρκετά πριν δώσει την τελική (καταφατική) απάντηση.

Κατά την παρουσίαση ο Αλέξης Τσίπρας είπε την εξής ατάκα: «Αν και κάποιοι είπαν ότι δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εντούτοις εγώ είμαι μεγαλόψυχος. Θα καλέσω τον Αλέξη τον Γεωργούλη, έναν από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, στην πρώτη γραμμή για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας του πολιτισμού στην Ευρώπη.»

Ο ηθοποιός, αναφερόμενος τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση, τονίζει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής: «Νιώθω ότι μπορώ να συνεισφέρω και εγώ μέσα από τη διαδρομή μου στο χώρο του πολιτισμού, να βάλω δηλαδή ένα λιθαράκι σε μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Γιατί πιστεύω ειλικρινά ότι σήμερα η Ευρώπη έχει περισσότερο ανάγκη την Ελλάδα όσο ποτέ».

Κεντρική Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα