Lifestyle

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια σκληρά εργαζόμενη μαμά

Ακούστε το άρθρο

Η Αθηνά Οικονομάκου βιώνει την απόλυτη προσωπική και οικογενειακή ευτυχία έχοντας στο πλευρό της τους δύο άνδρες της. Τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο της Μάξιμο. Η όμορφη ηθοποιός που δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Yes I Do» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς είναι ένα τυπικό 24ωρο της.

– Προσπαθώ να σκεφτώ το 24ωρό σου και ομολογώ ότι με πιάνει άγχος. Αλήθεια, πώς ξεκινάει η μέρα σου και τι περιλαμβάνει;

Κι εμένα με πιάνει άγχος! (Γέλια) Τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει γύρισμα, στη συνέχεια δουλειές, τηλέφωνα, mails, μηνύματα και πολλή επικοινωνία με ανθρώπους της δουλειάς! Όταν είμαι στο αυτοκίνητο, μιλάω ακατάπαυστα για να μην αφήσω καμία εκκρεμότητα και, όταν φτάνω σπίτι, τα αφήνω όλα στην άκρη και ασχολούμαι μόνο με το παιδί. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση αυτή και για να το καταφέρω, πρέπει, όταν είμαι χωρίς τον μικρό, να κάνω τρία πράγματα σχεδόν ταυτόχρονα. Όμως όταν είμαι με εκείνον, δεν θέλω να είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι. Θέλω να είμαι μία αφοσιωμένη μαμά. Θέλω να μπορώ να «τα παρατάω» όλα όταν είμαι μαζί του! Εννοείται πως, όταν κοιμηθεί, θα πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και μετά να δω τον άντρα μου, να δούμε καμία σειρά και να κοιμηθούμε νωρίς, γιατί στις 7 την άλλη μέρα μάς περιμένει ένα ακόμα ξύπνημα με το μωρό! Ευτυχώς τα Σαββατοκύριακα έχουμε πιο πολύ ελεύθερο χρόνο για δημιουργικά πράγματα ως οικογένεια! Όπως καταλαβαίνεις, το πρόγραμμα είναι ένα κλασικό πρόγραμμα μιας εργαζόμενης μαμάς!

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα