Lifestyle

Η Αθηνά Ωνάση χαμογελά ξανά!

Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη κληρονόμος του ονόματος αλλά και της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση πέρασε δύσκολα. Ο περιπετειώδης χωρισμός της από τον Ντόντα Μιράνταυπήρξε δύσκολος και πολλοί από το περιβάλλον της είχαν πει πως είχε κλειστεί εντελώς στον εαυτό της και απέφευγε όσο μπορούσε τις δημόσιες εμφανίσεις!

Σε αντίθεση με την μητέρα της Χριστίνα Ωνάση που συνέχιζε να θέλει στην ζωή της τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, παρά το γεγονός ότι είχε παράλληλη σχέση και παιδιά με άλλη γυναίκα, η Αθηνά, πιο δυναμική και αυτάρκης, χώρισε αμέσως τον Ντόντα μόλις έμαθε για τις απιστίες του.

Το Νοέμβριο του 2017 βγαίνει το διαζύγιό τους και εκείνος παρά το γεγονός ότι ζήτησε πολλά πήρε μόνο αποζημιώση… Σήμερα η Αθηνά μετά από καιρό δημοσίευσε στο προφίλ που έχει στο instagram μια φωτογραφία που χαμογελάει πάνω στο αγαπημένο της άλογο με αφορμή το μεγάλο ιππικό event που διοργανώνει , το Athina Onassis horse show, 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου στην μαγευτική παραλία Pampelonne Beach στο Σαν Τροπέ. Η ιππασία ήταν και θα παραμείνει για πάντα η μεγάλη λατρεία της Αθηνάς και η μεγάλη της παρηγοριά σε ότι αρνητικό ή άσχημο της συμβαίνει…

Η χρυσή κληρονόμος του Ωνάση έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε με αφορμή το horse show: «Ξεκίνησε τη μέρα σου με ένα χαμόγελο»!

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα