Lifestyle

Οι αξέχαστες διακοπές του Τζόρνταν στη Μύκονο και η βόλτα με το διάσημο πούρο στα Ματογιάννια

Ακούστε το άρθρο

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του ΝΒΑ Michael Jordan έχει γίνει το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων σε όλο τον πλανήτη κλέβοντας την παράσταση εν μέσω πανδημίας!

Ο καλύτερος για πολλούς μπασκετμπολίστας όλων των εποχών πρωταγωνιστεί στο Last Dance, ένα ντοκυμανταίρ 10 επεισοδίων του ESPN για την πλατφόρμα Netflix, αφιερωμένο στην θρυλική ομάδα των Σικάγο Μπουλς. Η σειρά σημείωσε απίστευτα νούμερα τηλεθέασης παγκοσμίως και χαρακτηρίστηκε ως το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς.

Το μεγάλο ενδιαφέρον για τον Air Jordan είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας στο YouTube το βίντεο του Mykonos Live TV με τις διακοπές του Michael πριν από 7 χρόνια στο. νησί των Ανέμων.

Το καλοκαίρι του 2013, αμέσως μετά τον δεύτερο γάμο του με την κουβανο-αμερικανή καλλονή και κατά 16 χρόνια μικρότερη του, Yvette Prieto, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων περνώντας ένα κομμάτι από τον μήνα του μέλιτος και φυσικά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τον πανταχού παρόντα Πέτρο Νάζο. Όπως φαίνεται στα πλάνα, το ζευγάρι κάνει την βόλτα του στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, ενώ στην συνέχεια η κάμερα απαθανατίζει τον νιόπαντρο Jordan σε έναν καναπέ του διάσημου beach club Super Paradise να απολαμβάνει το πούρο του έχοντας στο πλάι την αγαπημένη του.

Οι εικόνες με τον Michael να καπνίζει ανέμελος έχουν μείνει αξέχαστες σε πολλούς, μεταξύ αυτών και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας δήλωσε πως αν οι Μιλγουόκι Μπακς κερδίσουν φέτος το πρωτάθλημα, οι παίκτες θα πάνε Μύκονο μαζί με το τρόπαιο και μερικά πούρα για να τα καπνίσουν σαν τον Jordan!

Πηγή: Mykonos Live Tv

Όλη η επικαιρότητα