Ηλεία

Η Αυγερινοπούλου στις πληγείσες περιοχές

Έκτακτη επικοινωνία με Πέτσα – Στυλιανίδη – Λυκουρέντζο για την στήριξη του Νομού
Ακούστε το άρθρο

Τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν από τις πρώτες πρωινές ώρες και «μαίνονται» ακόμη στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και το Δήμο Πηνειού ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και οδήγησαν σε απώλεια ανθρώπινης ζωής. Έχουν καταστραφεί οικίες, επαγγελματικοί χώροι και αγροτικές καλλιέργειες.

Κάτω από το βάρος της καταστροφής και των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις, η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, επικοινώνησε εκτάκτως με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χ. Στυλιανίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Σ. Πέτσα, καθώς και με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Α. Λυκουρέντζο. Η κα Βουλευτής τους ζήτησε να στηρίξουν άμεσα τους πληγέντες έναντι του σφοδρού «κύματος» κακοκαιρίας, ενώ ειδικότερα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συζήτησαν και την κατάρτιση ειδικού σχεδίου για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, ώστε να «θωρακιστεί» ο Νομός.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε η κα Βουλευτής στην οικογένεια του εκλιπόντος και μεταβαίνει σήμερα στις πληγείσες περιοχές των δύο Δήμων.

Όλη η επικαιρότητα