Sexy

Η Cara Delevingne ολόγυμνη στη νέα καμπάνια του YSL (PHOTO & VIDEO)

ysl.png
Ακούστε το άρθρο

Η Cara Delevingne είναι το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent για το κραγιόν Rouge Pur και στην πρώτη αφίσα για τη νέα καμπάνια δεν φοράει… τίποτα!

Το concept, το οποίο επιμελήθηκε ο Craig McDean, είναι πραγματικά απλό: Η Cara γυμνή με ένα παλτό και το έντονο κόκκινο κραγιόν της. Το αποτέλεσμα δε είναι εντυπωσιακό καθώς η 23χρονη Βρετανίδα ταιριάζει… γάντι σαν femme fatale.

Το νέο κραγιόν του YSL περιγράφεται σαν «μια δυνατή δήλωση, μινιμαλιστικό και στιλάτο, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν δυναμικές, όπως η Cara».


Αυτή είναι η πρώτη φθινοπωρινή καμπάνια της Delevingne (το κραγιόν κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου) ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως επιθυμία της είναι να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί μόνο με αυτό.

Εξάλλου θα δούμε την Cara μέσα στο 2016 σε έξι ταινίες, ανάμεσα τους και το superhero blockbuster «Suicide Squad», ενώ πριν από λίγες ημέρες εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της βιομηχανίας του modelling, τονίζοντας πως είναι ντροπή να χρησιμοποιεί ανήλικα κορίτσια για προκλητικές φωτογραφίσεις.

Λιτή, απέριττη και… sexy η Cara.

Πηγή: gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα