Χωρίς κατηγορία

Ι.Χ παραλίγο να εισβάλει σε κατοικία!

troxaio-2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παραλίγο τραγωδία το πρωί της Τετάρτης στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Παλαιοχωρίου, με την εμπλοκή δύο οχημάτων σε τροχαίο ατύχημα.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων αποδείχθηκε ότι είχαν πραγματικά Άγιο και βγήκαν αλώβητοι από τα αυτοκίνητά τους, δεν συνέβη βέβαια το ίδιο και με τις λαμαρίνες των οχημάτων, ωστόσο ο απολογισμός μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να συμβεί είναι ασήμαντος.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 χθες το πρωί, όταν ένα τζιπ μάρκας Lada το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος από τη Γερμανία, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό με κατεύθυνση από Παλαιοχώρι προς Σαβάλια. Αν και ο οδηγός είδε να κινείται επί της εθνικής ένα φορτηγό με κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, θεώρησε ότι είχε χρόνο να περάσει και άρχισε να κινείται, ωστόσο δεν είχε προβλέψει την κίνηση άλλων οχημάτων.

Από την ίδια κατεύθυνση, από Πάτρα προς Πύργο κινείτο και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας  Passat ο οδηγός του οποίου είδε ξαφνικά μπροστά του το τζιπ, να βρίσκεται στη μέση της εθνικής οδού. Η σύγκρουση φυσικά ήταν αναπόφευκτη και το τζιπ μετά την πρόσκρουση με το passat κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε στην περίφραξη παρακείμενης κατοικίας. Τα κιγκλιδώματα ήταν αυτά που το συγκράτησαν και απέτρεψαν την είσοδό του στην κατοικία, ενώ απέτρεψαν και τα χειρότερα για τον οδηγό. Το μπλε passat ακινητοποιήθηκε στο δρόμο προς Σαβάλια. Σύμφωνα με το Patrisnews.com, διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν και κάλεσαν την οδική βοήθεια, αφού ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα