Lifestyle

Η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφίζεται με εσώρουχα και εντυπωσιάζει

Ακούστε το άρθρο

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Η εντυπωσιακή influencer λατρεύει την επικοινωνία με τους followers της και προσπαθεί να απαντά σε όλα τα μηνύματά τους, ενώ η ίδια δεν διστάζει να τους δίνει συχνά-πυκνά συμβουλές σε θέματα που τους αφορούν.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη. Ο λόγος; Ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η όμορφη Χριστίνα φωτογραφήθηκε με εντυπωσιακά εσώρουχα και μοιράστηκε μερικές λήψεις, προκειμένου να προτείνει στις γυναίκες τι να φορέσουν εκείνη την ημέρα.

Φορώντας sexy lingerie, bralettes και thongs, η παρουσιάστρια του The Voice πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου και… έκοψε τις ανάσες κυρίως του ανδρικού πληθυσμού που την «ακολουθεί» . «Φλεβάρης… ο μήνας των ερωτευμένων. Με τη νέα Valentine’s collection θα γιορτάσουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της. Την αγάπη που νιώθουμε για τους άλλους, αλλά κυρίως την αγάπη για τον εαυτό μας, γιατί… LOVE is LOVE!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes που συγκέντρωσε η πολλαπλή ανάρτησή της μέσα σε λίγες ώρες ήταν χιλιάδες, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για τις εντυπωσιακές και αξιοζήλευτες αναλογίες που διαθέτει.

via

Όλη η επικαιρότητα