Ψυχαγωγία

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες

«Όταν διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια, για να δω αν θα πάρω τη δουλειά, ήμουν σίγουρη ότι θα έχει αυτή την επιτυχία».

Για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες, στην οποία συμμετέχει, μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο περιοδικό Τηλέραμα και τους Αθηνά Ζαχαράκη και Βασίλη Ανδριτσάνο.

Περίμενες την τεράστια επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες;

Πριν καν διαβάσω τα πρώτα επεισόδια, όταν συνάντησα τον Λευτέρη Χαρίτο με την ομάδα του στο κάστινγκ, το μυρίστηκα ότι θα είναι κάτι καλό αυτό. Μετά, όταν διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια, για να δω αν θα πάρω τη δουλειά, ήμουν σίγουρη ότι θα έχει αυτή την επιτυχία.

Σε τρόμαξε το ότι θα συμμετείχες σε καθημερινό σίριαλ;

Με τρόμαξε εξ αρχής το καθημερινό, για το αν θα καταφέρει να κρατήσει την ποιότητα και το επίπεδο που έχει, αλλά όταν γνώρισα τους ανθρώπους και τους συντελεστές αυτής της δουλειάς μου έφυγαν κατευθείαν ο φόβος και η αγωνία που είχα. Σε προσωπικό επίπεδο, με φόβισε το αν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε αυτούς τους τόσο γρήγορους ρυθμούς.

Νιώθεις τυχερή;

Από τη στιγμή που έχω τα δυο μου πόδια, είμαι υγιής και έχω ένα σπίτι να μείνω, νιώθω πως είμαι από τους τυχερούς. Επίσης νιώθω τρομερή ευγνωμοσύνη που αυτή τη στιγμή μπορώ να βιοποριστώ από το επάγγελμά μου, όταν υπάρχουν χιλιάδες ηθοποιοί που δεν έχουν δουλειά.

via

Όλη η επικαιρότητα