Ηλεία Μουσική

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Ακούστε το άρθρο

To χαρούμενο και ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων θα εκφραστεί μελωδικά με τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που παρουσιάζει  το Ελληνικό Ωδείο Πύργου-Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ 1932, σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στο θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου.

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου συνεχίζει μία μακρόχρονη παράδοση στην υψηλού επιπέδου μουσική κατάρτιση των σπουδαστών του. Παράλληλα συμβάλλει με την ενεργή συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας με ήθος και συνέπεια, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και ανταπόδοσης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από την τοπική κοινωνία.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεργάζεται με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου  Πύργου, στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, μία ξεχωριστή εκδήλωση που ευελπιστεί να καθιερωθεί ως καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς για την  πόλη μας , κατά την εορταστική περίοδο.

Στο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια & κάλαντα από όλον τον κόσμο, καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Συμμετέχουν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου, μουσικά σύνολα, αλλά και τα τμήματα: Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι, Παιδική – Εφηβική Χορωδία με πιάνο και σαντούριΧορωδία του Βυζαντινού Εργαστηρίου καθώς και Ορχηστρικό Σύνολο Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής!

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Όλη η επικαιρότητα