Life

Η Courteney Cox μίλησε για τη φορά που ο πρίγκιπας Harry πήρε ναρκωτικά στο σπίτι της

Ακούστε το άρθρο

Tη στιγμή που η Courteney Cox απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood, έχοντας στο πλευρό της τις δύο καλές φίλες και συμπρωταγωνίστριες στα Φιλαράκια (Jennifer Aniston και Lisa Kudrow), δηλώσεις του πρίγκιπα Harry σχετικά με τα «μανιτάρια» στο σπίτι της, επανήλθαν στο προσκήνιο. Η απάντηση της ηθοποιού, άργησε, αλλά ήρθε μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Variety.

Πιο συγκεκριμένα, η Courteney Cox απάντησε σε μια από τις πολλές viral ιστορίες που ο πρίγκιπας Harry αναφέρει στη βιογραφία του. Στο εν λόγω βιβλίο, ο πρώην Δούκας του Sussex, αναφέρεται στα μαγικά μανιτάρια που «καταβρόχθισε» στο σπίτι της ηθοποιού στο Los Angeles, τον Ιανουάριο του 2016.

Η Courteney Cox, ο πρίγκιπας Harry και τα μαγικά μανιτάρια: «Σίγουρα δεν ήμουν αυτή που τα μοίραζα»
Από την άλλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety πριν αποκτήσει το δικό της αστέρι στο Walk of Fame, η Courteney Cox επιβεβαίωσε ότι το πρώην βασιλικό μέλος, ναι μεν διανυκτέρευσε για μερικά 24ωρα στο σπίτι της (πιθανόν 2-3 μέρες όπως ανακαλεί η ίδια), αλλά αρνήθηκε οτιδήποτε έχει σχέση με «μαγικά μανιτάρια».

«Είναι ωραίος τύπος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός που συνάντησε πρόσφατα τον πρίγκιπα Harry σε πάρτι γενεθλίων και ήθελε να τον χαιρετήσει, αλλά τελικά δεν το έκανε καθώς μιλούσε με άλλους καλεσμένους. «Δεν θα πω ότι υπήρχαν μανιτάρια! Σίγουρα δεν ήμουν αυτή που τα μοίραζα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Θέλω, όμως, γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Courteney Cox και παραδέχθηκε ότι το σημείο που λέει για τη συνάντησή τους, «της έχει γυρίσει boomerang».

Το σημείο που ο πρίγκιπας Harry μιλάει για τη συνάντησή του με την Courteney Cox

«Ως φανατικός των Friends, η ιδέα να κοιμηθώ στο σπίτι της Monica ήταν ιδιαίτερα ελκυστική. Και διασκεδαστική. Αλλά μετά… εμφανίστηκε η Courteney. Ακυρώθηκε η δουλειά της; Πίστευα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να ρωτήσω. Επιπλέον, αυτό σήμαινε ότι πρέπει να φύγουμε; Εκείνη χαμογέλασε. “Φυσικά και όχι Harry. Υπάρχουν πολλά δωμάτια”. Εξαιρετικά.

Ωστόσο, ήμουν ακόμα μπερδεμένος γιατί… ήταν η Monica. Και ήμουν ο Chandler. Αναρωτήθηκα αν θα είχα ποτέ το θάρρος να της το πω. Υπήρχε αρκετή τεκίλα στην California για να με κάνει τόσο γενναίο;», είχε αναρωτηθεί σε μια από τις 416 σελίδες του βιβλίου του ο πρίγκιπας Harry, που παραδέχθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό.

Ο ίδιος θυμήθηκε, τότε, ότι είχε συναντήσει στο σπίτι της τον ηθοποιό, Will Arnett, ο οποίος τον οδήγησε μαζί με έναν φίλο του προς το ψυγείο της κουζίνας. Εκεί ανακάλυψαν «ένα τεράστιο κουτί με σοκολατένια μαγικά μανιτάρια (black diamond mushroom chocolates)… Κάποιος από πίσω μου επεσήμανε ότι ήταν για όλους. “Βολευτείτε, παιδιά”, είπε». O πρίγκιπας Harry καταβρόχθισε μερικά και ξεκίνησε να έχει παραισθήσεις στο μπάνιο της Courteney Cox, καθώς νόμιζε ότι το πεντάλ τού μίλαγε.

Η περιφάνεια της Jennifer Aniston για τη βράβευση της Cοurteney Cox

Ως καλή φίλη που χαίρεται με την επιτυχία της κολλητής της, η Jennifer Aniston δημοσίευσε μια περήφανη φωτογραφία από τη λαμπερή τελετή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είμαστε πολύ υπερήφανες για το κορίτσι μας σήμερα. Αγαπώ αυτές τις γυναίκες, ειλικρινά με όλη την καρδιά και την ψυχή μου. Η Lisa Kudrow και εγώ πετούσαμε στα σύννεφα που μπορέσαμε να γιορτάσουμε εκείνη και τα απίστευτα επιτεύγματά της», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας, δηλώνοντας την αγάπη της για τις φίλες της.

Όλη η επικαιρότητα