Ψυχαγωγία

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τη «Μουρμούρα»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η τηλεοπτική «Μαρίνα» της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», αποκάλυψε το λόγο που την οδήγησε έπειτα από πέντε χρόνια, στο να αποχωρήσει από την υποκριτική ομάδα της κωμικής σειράς.

Συγκεκριμένα η ηθοποίός Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που πήρε την απόφαση μετά από πέντε χρόνια να αποχωρήσει από την κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

«Μετά από πέντε χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει τα κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί και έντιμοι. Είχα την ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη μέρα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη», ανέφερε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. γιατί αισθάνομαι πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα. Δόξα τω Θεώ βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα», συμπλήρωσε λίγο αργότερα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη:

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα