Lifestyle Smile

Οι διάσημες Ελληνίδες που θα περάσουν το πρώτο Πάσχα με τα νεογέννητα αγγελούδια τους [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετράμε για την Κυριακή του Πάσχα και ήδη όλοι ετοιμάζονται για να περάσουν όμορφα και οικογενειακά αυτές τις μέρες. Πολλοί είναι μάλιστα και οι διάσημοι της ελληνικής showbiz που έχουν οργανώσει μικρές αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για να χαλαρώσουν. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι επώνυμες κυρίες που έγιναν πρόσφατα μανούλα και ανυπομονούν να γιορτάσουν το πρώτο Πάσχα με τα αγγελούδια τους.

Μαριάννα Γουλανδρή

Η Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη γέννησε πριν από λίγες εβδομάδες το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό και είναι στα καλύτερά της. Η όμορφη μανούλα έφερε στον κόσμο μια πανέμορφη κορούλα στις 23 του Μάρτη και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά της. Και όπως καταλαβαίνεις ανυπομονεί για το πρώτο Πάσχα με την μπέμπα της.

Δούκισσα Νομικού

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τον μικρό τους πρίγκιπα, τον Σάββα! Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο είναι στα καλύτερά του και η όμορφη Δούκισσα ανυπομονεί για τις πρώτες γιορτές με τον μικρό της πρίγκιπα.

Θέλαμε να σας πούμε μια καλησπέρα ? #helloworld #babytoys #babyS #happyface #happymom #linksoflondon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Αθηνά Οικονομάκου

Το πρώτο της Πάσχα με τον μπέμπη της θα περάσει και φέτος η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς και ήδη έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο σπίτι, με τον μικρούλη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και των δύο.

Σία Κοσιώνη

Ένα διαφορετικό Πάσχα θα περάσει φέτος με την οικογένειά της και η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ θα περάσει το πρώτο Πάσχα με τον μόλις 5 μηνών γιο της και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Καλώς μας ήρθες ζωή μας! #newborn #baby #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Μαρίνα Ασλάνογλου

Στα μέσα του Μάρτη υποδέχτηκε τον γιο της και τώρα η Μαρίνα Ασλάνογλου θα γιορτάσει το πρώτο Πάσχα ως ευτυχισμένη μανούλα με τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα και τον μπέμπη της.

Μαριέττα Χρουσαλά

Πάσχα και με τα τρία αγγελούδια της θα κάνει φέτος και η Μαριέττα Χρουσαλά. Η Ελληνίδα καλλονή και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας απέκτησαν το τρίτο τους παιδί στις αρχές του χρόνου και φέτος όλη η οικογένεια θα γιορτάσει μαζί. Βλέπεις η μικρή Μάργκω και ο Σπύρος έχουν ενθουσιαστεί με τον ερχομό του αδελφού τους και περιμένουν πώς και πώς τις γιορτές!

Σαν σημερα πριν τρεις μηνες!#purelove#mybaby#lovehim#aomuch#amazing#momofthree#idontbelieveit#happyme#family#?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marietta Chrousala (@mariettachrousala) στις

Βίκυ Καγιά

Μπορεί να μην έγινε φέτος για πρώτη φορά μανούλα –μιας και έχει ήδη μια πανέμορφη κόρη την Μπιάνκα- πριν λίγους μήνες όμως, η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Έτσι, φέτος οι γιορτές είναι αφιερωμένες στον γιο της Κάρολο – Ηλία και στην πρωταγωνίστριά της Μπιάνκα!

Πηγή: tlife

Όλη η επικαιρότητα