Lifestyle

Η δίαιτα της Αντέλ δεν είναι βιώσιμη – Η δραματική μεταμόρφωσή της

Ακούστε το άρθρο

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, η Αντέλ έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Έχει απαλλαχθεί από τα κιλά που την βάραιναν και νιώθει πιο καλά από ποτέ.

Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει την προσπάθεια αφού η 31χρονη προκαλεί αίσθηση με κάθε νέα της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Αντέλ έχει χάσει 44 ολόκληρα κιλά και η τελευταία της εμφάνιση με αθλητικά στο Λος Άντζελες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το πρόγραμμα διατροφής της 

To πρόγραμμα διατροφής που βοήθησε την Αντέλ να αδυνατίσει είναι το εξής:

Καταναλώνει 1.000 θερμίδες την ημέρα, έχει κόψει εντελώς τη ζάχαρη και έβαλε τη δίαιτα Sirtfood στη ζωή της η οποία περιλαμβάνει κυρίως φυτικές τροφές, που κόβουν την όρεξη και ενεργοποιούν το αδύνατο γονίδιο του οργανισμού: φράουλες, σόγια, κέιλ, φαγόπυρο, βατόμουρα, καρύδια και μαύρη σοκολάτα που αυξάνουν τα επίπεδα των πρωτεϊνών στο σώμα.

Η συγκεκριμένη δίαιτα έχει μεγάλη στέρηση σε θερμίδες, και καταναλώνουν 1.000 με 1.500 θερμίδες την ημέρα.

Μη βιώσιμη η δίαιτα 

Ωστόσο, διατροφολόγοι προειδοποιούν ότι η δίαιτα της Αντέλ είναι ακραία και καταστροφική για την υγεία.

Συγκεκριμένα, στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» κάλεσαν διατροφολόγο ο οποίος δήλωσε ότι η δίαιτα της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν είναι βιώσιμη και δεν πρέπει να ακολουθείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Εάν έχεις κάποιον βραχυπρόθεσμο στόχο, ή αν θέλεις για παράδειγμα να χάσεις κιλά για έναν γάμο, είναι μια θεμιτή στάση ζωής και διατροφής. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα δεν είναι βιώσιμο για μακρύ χρονικό διάστημα». 

 «Θα έλεγα ότι μια γυναίκα πρέπει κατά μέσο όρο να καταναλώνει από 1.800 έως 2.000 θερμίδες την ημέρα. Με το πρόγραμμα της Adele μετά από μερικές εβδομάδες κάποιος ενδέχεται να εμφανίσει σημάδια κόπωσης, να έχει ζαλάδες και γίνεται περισσότερο οξύθυμος».

Δείτε παρακάτω τη μεταμόρφωση της Αντέλ με την πάροδο των ετών, με αποκορύφωμα τη δραματική απώλεια βάρους των τελευταίων μηνών.

via

Όλη η επικαιρότητα