Categories: NightLife

Οι «Diminuita» ζωντανά στον «Εδέατρο»

Share

Το Πλανώδειο παρουσιάζει τους μοναδικούς Diminuita Duet, σε μία βραδιά αφιερωμένη στο Gypsy Swing. Η Έφη Σαράντη και ο Γιώργος Παπαδογιάννης θα εμφανιστούν στο παραδοσιακό παντοπωλείο Εδέατρος στην Παλιά Αγορά στον Πύργο, την Παρασκευή 3 Μαΐου, στις 10 το βράδυ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη – Τηλ. κρατήσεων: 2621 034687

Λίγα λόγια για τους Diminuita Swing
Με αρχή το 2007, oι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία). Κορυφαίες στιγμές των εμφανίσεων αυτών ήταν οι συμμετοχές τους στο Djangofolllies Festival 2014, στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012 και φυσικά το Djangofest της Αθήνας από το 2010 μέχρι σήμερα.

Παρουσιάζουν συνθέσεις του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’, με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία της μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης.

Παίζουν κιθάρες και τραγουδούν:
Γιώργος Παπαδογιάννης
Έφη Σαράντη

www.diminuita.com
hello@diminuita.com