Επιστήμη Ηλεία

«Η δημιουργία του Σύμπαντος» στο Άστρον Λεχαινών

Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία αξιόλογη εκδήλωση διοργανώνει η Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα.

Ο Γιώργος Γραμματικάκης Καθηγητής Φυσικής, πρ. πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης, ευρωβουλευτής θα μιλήσει με θέμα: «Η δημιουργία του Σύμπαντος και το Αρχέγονο Φως». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 5 Μαΐου 2018, ώρα 8μμ στο Σινέ -Αστρον Λεχαινών.

Για την εκδήλωση ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης παραχώρησε συνέντευξη τύπου κατά την οποία ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ δήλωσε: «Ο Γιώργος Γραμματικάκης είναι ένας   από τους μεγαλύτερους  σύγχρονους επιστήμονες με μεγάλες  διακρίσεις , δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα περιοδικά  θετικών επιστημών , ειδικός στην κοσμολογία, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου της Κρήτης  και ευρωβουλευτής από το 2014.

Είναι τιμή μας που έρχεται στο Δήμο μας και εμείς ανταποκρινόμενοι στην πρόταση  της πολιτιστικής ομάδας ΦΡΑΓΜΑ πουν οργανώνει την εκδήλωση , στηρίζουμε την προσπάθεια και καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει την πολύ ποιοτική αυτή εκδήλωση»

Ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον δήμο μας η παρουσία του κ. Γραμματικάκη εδώ και αναμένουμε με ενδιαφέρον την ομιλία του μεγάλου αυτού φυσικού»

Το μέλος της Πολιτιστικής ομάδας Φράγμα κ. Διονύσης Κράγκαρης δήλωσε μεταξύ άλλων« είναι μια σπουδαία προσωπικότητα της σύγχρονης επιστημονικής και πνευματικής κοινότητας της Ελλάδας και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Η εκδήλωση αυτή γίνεται με την συμπαράσταση του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης».

Όλη η επικαιρότητα