Αχαϊα

Η δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει τις διεικδικήσεις του ΣΚΕΑΝΑ (φωτό)

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα των επαγγελματιών
Ακούστε το άρθρο

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας συμμετείχε στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία για τις αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, που διοργάνωσε ο ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογος Καταστηματαρχών, Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐα), σήμερα στις 6 μ.μ., στην Πλατεία Γεωργίου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα των επαγγελματιών, δηλώνοντας: «Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε με τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, τους μικρομεσαίους της πόλης μας, γιατί κι αυτοί, όπως και οι εργαζόμενοι, βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση που δεν πάει άλλο. Το ένα μέτρο μετά το άλλο τους στριμώχνουν. Η ακρίβεια τους έχει τσακίσει. Η τιμή του ρεύματος έφθασε σε τεράστια ύψη. Ο αγώνας τους είναι τίμιος και δίκαιος.

Πρέπει οι υπεύθυνοι να σκύψουν στα προβλήματά τους και να δώσουν λύσεις για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Συμμετέχουμε στον αγώνα τους να παρθούν μέτρα ανακούφισης για αυτό που υφίστανται σήμερα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος γιατί, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και στο χώρο των επαγγελματιών ο ανταγωνισμός έχει ισχυροποιηθεί, γίνεται συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια και ως εκ τούτου βρίσκονται στα πρόθυρα να χάσουν τη δουλειά τους και να καταστραφούν. Όλη η Πάτρα πρέπει να σταθεί δίπλα τους για να το αποτρέψουμε αυτό και η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους που είναι δίκαια».  

Ο Δήμος, μετά από σχετικό αίτημα του ΣΚΕΑΝΑ, έσβησε το δημοτικό φωτισμό, κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η πορεία, στις οδούς Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη.

Όλη η επικαιρότητα