Συνεντεύξεις

Η Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου ανοίγει τα χαρτιά της στα «Πολιτικά Νέα»

Η κα Αυγερινοπούλου, έπιασε από την αρχή του, το νήμα της πολιτικής της διαδρομής, αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο της γυναίκας στην κεντρική πολιτική σκηνή, και στην ανάγκη ανάδειξης του ζητήματος της γυναικείας ενδυνάμωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στα «Πολιτικά Νέα», και τη δημοσιογράφο Μαριάννα Μητροπούλου, η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής των Ελλήνων.

Η κα Αυγερινοπούλου, έπιασε από την αρχή του, το νήμα της πολιτικής της διαδρομής, αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο της γυναίκας στην κεντρική πολιτική σκηνή, και στην ανάγκη ανάδειξης του ζητήματος της γυναικείας ενδυνάμωσης, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να υποστηρίξει τόσο η ίδια, όσο και οι περισσότερες σύγχρονες γυναίκες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πιο δυνατές στιγμές στην πολιτική της πορεία, στα περιβαλλοντικά προβλήματα που αφορούν την Ηλεία, στην ίδρυση Πρότυπης Σχολής Παραναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο νομό, καθώς και στα έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή μας, και στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τέλος, λίγο καιρό πριν τις εκλογές του 2023, απαντά στο ερώτημα “γιατί ζητά ξανά την στήριξη του ηλειακού λαού”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της εδώ:

Πηγή: politikanea.com

Όλη η επικαιρότητα