Πολιτική

Οι ευχές των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών

Ακούστε το άρθρο

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και στις οικογένειες του Ν. Ηλείας «Καλά Χριστούγεννα και Καλή πρωτοχρονιά»! Εύχομαι να περάσουν όλοι τις γιορτές μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους με υγεία, αγάπη και ομόνοια. Το μήνυμα του Θεανθρώπου εκτός από την αμέριστη αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι η ελπίδα και η πίστη για ένα καλύτερο αύριο για τον άνθρωπο πάνω στη γη. Εύχομαι αυτό το μήνυμα να μεταδοθεί και να εμπνεύσει όλους μας σε όλα τα κράτη, ιδίωςστη δική μας γωνιά, την Ανατολική Μεσόγειο, όπου γεννήθηκε και ο Θεάνθρωπος, και το 2020 να διατηρηθεί ειρήνη στη περιοχή μας και να έλθει πραγματική και με βιώσιμους όρους ανάπτυξη. Αυτές τις εορταστικές ημέρες να βρεθούμε κοντά σε όλους τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Εύχομαι όλες οι οικογένειες του Ν. Ηλείας να περάσουν όμορφες γιορτές, και πάλι καλά Χριστούγεννα.

Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Βουλευτής Ηλείας – Νέα Δημοκρατία

Εφέτος, στην αρχή της νέας δεκαετίας, η γέννηση του Θεανθρώπου, μαζί με τις λυτρωτικές σημασίες που φέρνει,  σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας προσπάθειας για μια καλύτερη οικονομική, κοινωνική και πνευματική ζωή.

Μια ζωή στην οποία η κινητήρια δύναμη δε θα μπορούσε παρά να είναι η ανθρώπινη δημιουργία, απαλλαγμένη από τις γνωστές φθοροποιές δουλείες και τις παρακμιακές προκαταλήψεις που σημάδεψαν τη δεκαετία που φεύγει.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2020 με υγεία και προκοπή.

Κώστας Τζαβάρας

Βουλευτής Ηλείας , Νέα Δημοκρατία

Καλύτερη Ηλεία σε παραγωγική Ελλάδα!

Η χρονιά που αποχαιρετούμε έδωσε την ευκαιρία για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για αλλαγή στη στάση μας απέναντι στις δυσκολίες της κρίσης και στη νοοτροπία μας για τον τρόπο αντιμετώπισης σοβαρών αλλά και καθημερινών προβλημάτων, για την ίδια τη ζωή μας.

Το νέο έτος που υποδεχόμαστε, αποτελεί το έναυσμα μια νέας πορείας  προς τα εμπρός με ενότητα, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα  σε ότι κάνουμε. Και βεβαίως με διαρκή προσπάθεια για την ανάκαμψη  και αποτελεσματική στόχευση στην επιζητούμενη αναπτυξιακή προοπτική μας.

Σε αυτό μας βοηθά  σταθερά η ισχυρή πολιτική βάση  που θέσαμε ήδη από το 2019  για την διαχείριση των δυσκολιών μας  με τη ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων που υλοποιούν βασικές πολιτικές δεσμεύσεις και ιδέες για την Ελλάδα του αύριο.

Η επιδίωξη μιας καλύτερης και ποιοτικής ζωής  της Ελληνικής κοινωνίας, με –επιτέλους- ελαφρύνσεις οικονομικών βαρών,περισσότερες ευκαιρίες για απασχόληση και καλές θέσεις εργασίας  είναι απαραίτητη προυπόθεση  για να επιστρέψουν τα χαμόγελα της αισιοδοξίας μετά την μακροχρόνια ύφεση που μας δημιούργησε ανασφάλεια και απογοήτευση…

Ο αξιόπιστος πολιτικός λόγος  με υψηλό βαθμό ευθύνης  απέναντι   στην αντιμετώπιση των θεμάτων του τόπου, είναι επίσης ζητούμενο που με την σημερινή διακυβέρνηση της χώρας  μπορούμε να επαναφέρουμε στην Ελληνική πραγματικότητα.

Η ενότητα μας, και η προσπάθεια για μια διαφορετική Ηλεία σε μια παραγωγική Ελλάδα. Ας είναι τα στοιχεία εκείνα που θα ακολουθούν τα βήματά μας στη νέα χρόνια!

Ανδρέας Νικολακόπουλος

Βουλευτής Ηλείας, Νέας Δημοκρατίας

Διονύσης Καλαματιανός: Ας κάνουμε τη νέα δεκαετία που ανατέλλει, το έναυσμα για την πρόοδο της Ηλείας μας!

Στην αυγή της νέας δεκαετίας, εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μοιράσει απλόχερα υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλες και όλους. Να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για μια καλύτερη προοπτική για την Ηλεία  μας, μέσα από αγώνες και διεκδικήσεις, με ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη.

Η ανατολή της καινούριας χρονιάς βρίσκει δυστυχώς τον τόπο μας σε μια κατάσταση υποβάθμισης, με τα μεγάλα έργα που υλοποίησε ή δρομολόγησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να καθυστερούν ή να ακυρώνονται, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ. Ο χρόνος, ωστόσο, μπορεί να αποκαταστήσει αδικίες, αστοχίες και κακοδαιμονίες, αρκεί να σταθούμε άμεσα και αποφασιστικά όλοι απέναντί στον παραγκωνισμό του νομού μας. Ας επιδιώξουμε το 2020 να σημάνει την ανατροπή αυτής της οπισθοδρόμησης, ενεργοποιώντας την κοινωνία για μια καλύτερη μοίρα όλων μας. Καλή χρονιά!

Πρωτοχρονιάτικες ευχές Μιχάλη Κατρίνη

Βουλευτής Ηλείας – Κίνημα Αλλαγής 

Η πατρίδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στη δίνη μιας πολυεπίπεδης κρίσης, παρά την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα.

Οι ίδιοι οι πολίτες, που βιώνουν τις δυσκολίες, γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια.

Το 2020 ανατέλλει σε λίγες ώρες.

Φέρνει μαζί του, όπως κάθε νέα χρονιά, ελπίδες και προσδοκίες για ένα νέο ξεκίνημα.

Ευχές για μια καλύτερη χρονιά.

Η ελπίδα υπάρχει πάντα, είναι στο χέρι μας να της δώσουμε δύναμη και φτερά.

Να τη μετατρέψουμε σε πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας με τις επιλογές μας, με τις προσπάθειές μας.

Θέλω να απευθυνθώ σε κάθε πολίτη της Ηλείας, σε κάθε οικογένεια.

Να ευχηθώ σε όλους το 2020 να φέρει σε όλους τα πιο πολύτιμα δώρα:

υγεία, ευτυχία, χαρά και χαμόγελα.

Σε όλους αξίζει να ζήσουν τα όνειρά τους, να τα κάνουν πραγματικότητα.

Ας γίνουν τα όνειρά ευχές και οι ευχές πραγματικότητα.

Το 2020- νέα δεκαετία να κάνουμε τον κόσμο φωτεινότερο

Οι πολλοί μπορούμε να μην αφήσουμε τον έρεβο να σκειάσει τις ζωές μας, στην Ηλεία, στην Ελλάδα, στον κόσμο, αντίθετα, μπορούμε να τον λαμπρύνουμε.

Με συλλογικότητα,αλληλεγγύη, τόλμη, αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα, να φέρουμε ελπίδα, αξιοπρέπεια, να αντιστρέψουμε την πορεία καταστροφής του  Περιβάλλοντος.

Επίσης, εύχομαι στον καθένα-καθεμιά υγεία, χαρές, δύναμη, δημιουργικότητα.

ΞΕΛΑΣΠΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το μέλλον δε θα ’ρθει

από μονάχο του, έτσι νέτο σκέτο,

αν δεν πάρουμε μέτρα

κι εμείς…

(Ποίημα Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, μελοποίηση Θάνος Μικρούτσικος, τραγούδι Μαρία Δημητριάδη)

Μάκης Μπαλαούρας

τ. βουλευτής Ηλείας – ΣΥΡΙΖΑ

Στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει:

«Ένας χρόνος τελειώνει και ένας νέος ξεκινάει σε λίγο.

Και εκείνο που έχει αξία στο πέρασμα των χρόνων, είναι η πορεία του ανθρώπου να κινείται διαρκώς ανοδικά και ελπιδοφόρα, ως μία πορεία ατομικής και συλλογικής προόδου.

Ο χρόνος που τελειώνει δεν ήταν ανέφελος. Και ο νέος χρόνος, όμως, θα μας φέρει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις και θα δημιουργήσει νέα εμπόδια. Ωστόσο, η ανοδική μας πορεία δεν πρέπει να σταματήσει. Η ελπίδα πρέπει να μεγαλώσει.

Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όλων μας. Η μεγάλη μας ευχή. Ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να αρχίσουμε επιτέλους να λέμε «κάθε φέτος και καλύτερα»!

Αυτή είναι και η προσωπική μου ευχή σε κάθε μία και σε κάθε έναν πολίτη της Δυτικής Ελλάδας ξεχωριστά. Μαζί με τις απολύτως αναγκαίες ευχές για υγεία και ευόδωση των στόχων που ο καθένας θέτει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο χρόνος που σε λίγο ξεκινάει ας είναι ένας χρόνος δημιουργίας και προκοπής για όλους. Η αφετηρία μίας καλύτερης εποχής.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!»

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου

Κρατώντας τις καλές στιγμές, και όλα όσα μας δίδαξε το 2019 που σε λίγο μας «αποχαιρετά», οφείλουμε, το 2020,  με ελπίδα, αισιοδοξία και πίστη, να θέσουμε υψηλούς στόχους και να εργαστούμε – συλλογικά και προσωπικά – για την ανάπτυξη, την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας και των πολιτών μας.

Εύχομαι σε όλους τους πολίτες της Ηλείας, και σε όλους τους συμπολίτες  που ζουν μακριά από τον τόπο μας, το 2020 να φέρει υγεία, αγάπη και δύναμη.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας Θοδωρή Βασιλόπουλου

 Στην ανατολή του 2020…

πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να εργαστούμε συλλογικά, με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας. Να αδράξουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται  και να δώσουμε τη μάχη της ανάπτυξης, της παραγωγικότητας, της δημιουργίας.  Η Αγροτική οικονομία μας (μαζί βέβαια και με τους άλλους παραγωγικούς τομείς)   αποτελεί τον βασικό πυλώνα  όπου πρέπει να στηριχθεί η νέα ανάπτυξη.  Προτεραιότητά μας λοιπόν  θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων-προγραμμάτων για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα , την εξωστρέφεια και την καινοτομία, ώστε να δημιουργηθούν νέες  ποιοτικές θέσεις εργασίας.  Οι αγρότες- παραγωγοί μας  θα πρέπει να υποστηριχθούν ώστε να προβάλλουν και να προωθήσουν τα άριστης ποιότητας αγροτικά & κτηνοτροφικά προϊόντα τους και να δημιουργήσουν μεταξύ τους οργανωμένες ομάδες παραγωγών.  Ως  νέα Περιφερειακή Αρχή, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, εμπειρία και αποτελεσματικότητα, θα καταβάλλουμε κάθε   προσπάθεια για την  ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη. Διδασκόμαστε από τα λάθη μας, οπλιζόμαστε με τη δύναμη που μας δίνουν οι συμπατριώτες μας  και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά.   Είμαι  βέβαιος  πως θα έχουμε έναν καλύτερο  χρόνο, για την Δυτική Ελλάδα .   Αποχαιρετώντας το 2019  ας αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας θλίβει και ας κρατήσουμε μόνο τις  όμορφες στιγμές…

Υγεία  και προκοπή σε όλους

Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά

Ευχές για το Νέο Έτος

Ο νέος χρόνος είναι ένα «παράθυρο» ανοικτό στο μέλλον
γεμάτο Φως, Ελπίδες, Αισιοδοξία και Προσδοκίες…

Εύχομαι σε όλες και όλους τους Ηλείους το 2020 να τους χαρίσει
Υγεία, Δύναμη, ατομική και οικογενειακή Ευτυχία!!

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά!

Ευγενία (Ντένη) Νικολοπούλου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη

Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μας, καλή χρονιά, υγεία, προκοπή, δημιουργικότητα, προσωπική ευτυχία και κοινωνική ευημερία. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, μαζί θα αναζητήσουμε την ελπίδα, μαζί θα ενεργοποιήσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας για να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση και να προχωρήσουμε μπροστά. Ο στόχος και το νέο έτος παραμένει ξεκάθαρος: ένας Δήμος ανοιχτός που θα συνεργάζεται με όλους, που θα νοιάζεται για όλους και θα δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για τα απιδιά μας. Γνωρίζουμε ότι απαιτείται περισσότερη εργασία και υπευθυνότητα, αλλαγή σε νοοτροπίες και κυρίως αποφασιστικότητα, δημιουργώντας στέρεες και ευοίωνες προοπτικές στον τόπο μας. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά αξιοπρέπειας, βάζοντας τέλος στα χρόνια της οπισθοδρόμησης και της αδράνειας, τοποθετώντας και πάλι το Δήμο Ήλιδας σε ρυθμούς δημιουργίας και ανάπτυξης.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Γιάννης Λυμπέρης , Δήμαρχος Ήλιδας

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Γιάννη Λέντζα

Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

«Αγαπητοί μου συμπολίτες,

«Πάει ο παλιός ο Χρόνος…» γυρίζουμε σελίδα, Νέα Χρονιά με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις, έργα ανάπτυξης και ευημερίας, μα πάνω από όλα φιλαλληλία προς τον  συνάνθρωπό μας.

Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε, σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα, και ευαισθησία να  διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε  το καλύτερο δυνατό, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την αναβάθμιση  του τόπο μας.

Σας εύχομαι από καρδιάς, οι 365 ημέρες να είναι γεμάτες με υγεία, αγάπη, πρόοδο, δημιουργία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας.

Η  Νέα Χρονιά, το 2020 να είναι η αφετηρία μίας δημιουργικής και ελπιδοφόρας χρονιάς!

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2020!!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας»

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Συνηθίζουμε κάθε νέα χρονιά να βάζουμε στόχους και να αγωνιζόμαστε να τους υλοποιήσουμε. Προϋπόθεση επιτυχίας είναι ο απολογισμός και η αυτοκριτική για όσα προηγήθηκαν.

Για τον Δήμο μας στο κέντρο του ενδιαφέροντος πάντα βρίσκεται ο πολίτης, ο άνθρωπος με τα μεγάλα αλλά και τα μικρά καθημερινά του προβλήματα. Αυτός είναι μόνιμος προσανατολισμός μας και αυτός μας κατευθύνει και το 2020. Κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου, κοιταζόμαστε πάντα στα μάτια με ειλικρίνεια και η αλήθεια προσδιορίζει τη σχέση μας.

Ελπίζουμε ότι με τη καινούργια χρονιά θα υπάρξουν νέες προοπτικές και δυνατότητες για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και δημιουργικότητας, επειδή η περιοχή μας έχει δοκιμαστεί σκληρά αρκετά χρόνια τώρα. Όλες μας οι προσπάθειες κατευθύνονται σε αυτό το στόχο.

2020 ευχές, λοιπόν, για υγεία, ευημερία, προκοπή και ανάταση στους δημότες μας, τους Ηλείους και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

«Χρόνια πολλά – Καλή χρονιά»

Ο Δήμαρχος

Σάκης Μπαλιούκος

Ευχές Ιωάννη Αργυρόπουλου στους αθλητές και τους δημότες

Με την ευκαιρία των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου και Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Δήμου Πύργου και τις οικογένειές τους.

«Εύχομαι ολόψυχα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και σε όλα τα αθλητικά σωματεία. Οι αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας να έχουν υγεία και επιτυχίες τη νέα χρονιά. Τέλος, στο ακούραστο προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου Πύργου, τις καλύτερες ευχές μου, γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους!»

 

Αγαπητοί  συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά με δυσκολίες, αλλά και με αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις στοn Δήμο μας. Κρατάμε τις ευχάριστες στιγμές και βαδίζουμε το 2020 με ελπίδα πως η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά αξιοπρεπούς διαβίωσης για τους συμπολίτες μας και τους Έλληνες, μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος στα χρόνια της ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Με την ευκαιρία της έλευσης του καινούργιου χρόνου εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας υγεία, χαρά, ευτυχία, προκοπή. Φιλοδοξώ πως όλοι μαζί το 2020 θα είμαστε πιο δυνατοί γιατί είμαστε ενωμένοι!!!

Η πρωτοβουλία για  συγκρότηση του Δ.Σ. των Νέων, αποτελεί απόδειξη  για το  πως η νέα Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται τα προβλήματα της νέας γενιάς και επίσης αναδεικνύει  τη λογική της προσέγγισης σε αυτά.

Με ενεργούς πολίτες τους νέους μας, είναι βέβαιο ότι από κοινού θα βρούμε το δρόμο της δημιουργικής αντίληψης, με κατεύθυνση την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου Πηνειού.

Εργαζόμαστε αδιάκοπα, σχεδιάζοντας δομές και υπηρεσίες που θα διακονήσουν τη κοινή ωφέλεια. Μια ήρεμη, δυνατή και μονιασμένη ομάδα, είναι έτοιμη να κάνει τα όνειρα των συνδημοτών πράξη και να ενισχύσει τη πεποίθησή τους, πως η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος είναι ταγμένοι να δημιουργήσουν αυτές τις συνθήκες που θα εξασφαλίσουν τη σύμπνοια, την ομόνοια και την αλληλεγγύη απέναντι στον τόπο με τη σπουδαία ιστορία, τη παράδοση και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Έχω χρέος να τονίσω ότι το Δημαρχείο, είναι το σπίτι του λαού  του Δήμου μας, έτοιμο να δεχθεί, να ακούσει και να επιδιώξει την επίλυση  κάθε μικρού και μεγάλου προβλήματος  που μας απασχολεί.

Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε περισσότεροι, και πιο δυνατοί γιατί έτσι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε τα δυσθεώρητα προβλήματα, θα γκρεμίσουμε τις δυσκολίες και θα πετύχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Εύχομαι από καρδιάς, ο γεννηθείς στο σπήλαιο Σωτήρας Ιησούς Χριστός, να μας φωτίζει με το ανέσπερο και αληθινό Φως, που μόλις γεννήθηκε και να μας οδηγεί σε δρόμους καλούς και ωφέλιμους, που αυτούς θα τους βρούμε με τη συνεννόηση και τη συνεργατικότητα.

2020 είναι ευχές του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου για την καινούργια χρονιά.

Ο Δήμαρχος Πηνειού

Ανδρέας Σπ. Μαρίνος

Ευχές για το Νέο Έτος

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, το 2020 έρχεται και φέρνει μαζί του την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν και ο δρόμος των υποσχέσεων είναι εύκολος αλλά δεν οδηγεί στην επίλυση των σοβαρών χρόνιων προβλημάτων του δήμου μας. Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ο δρόμος της αλήθειας, της υπευθυνότητας και της εργατικότητας. Είναι ο μόνος δρόμος που θα οδηγήσει το δήμο μας στην ανάταση και την πρόοδο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί  να εργαστούμε όλοι μαζί με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και κυρίως με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε το Δήμο μας σε καλλίτερες ημέρες και να τολμήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια στο μέλλον. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και το 2020 να φέρει αισιοδοξία, το χαμόγελο σε όλους μας και την πολυπόθητη ανάπτυξη για στον τόπο μας.

Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Δήμαρχος Ζαχάρως

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένας ακόμα χρόνος ολοκληρώθηκε κι ένας νέος ξεπροβάλει! Το 2019 αφήνει πίσω του αναμνήσεις, γνώση και εμπειρίες.

Το 2020 έρχεται με ελπίδα και πολλές προσδοκίες! Τον καινούριο χρόνο καλούμαστε όλοι να αποδείξουμε ότι πραγματικά μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας.

Αυτό συμβαίνει μέσω αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων μας, διότι μόνο έτσι θα πολεμήσουμε τις αρνητικές συγκυρίες.

Με εργατικότητα, προσήλωση στο στόχο και επίγνωση. Επιστρατεύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε αγώνα για μία πραγματικά καλύτερη χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Για ένα εποικοδομητικό 2020, προκειμένου να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και τη δύναμη να αλλάξουμε τα δεδομένα, να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για μια νέα αρχή.

Με το ξεκίνημα σας καλώ όλους να αγωνιστούμε για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας, να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα, να δώσουμε προοπτική σε μας και τα παιδιά μας.

Ελπίδα όλων είναι το νέο έτος να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικής αναγέννησης του τόπου μας!

Η παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ κι εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Με δύναμη, σύνεση και προκοπή!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τέως Δήμαρχος Ήλιδας 

Όλη η επικαιρότητα