Ηλεία

Οι ευχές του Ναμπίλ Μοράντ για το φετινό Πάσχα

Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει όλους σε μια δύσκολη δυστυχώς κατάστασης,αυτήν της καραντίνας.Αισθήματα απομόνωσης,μοναχισμού και περιορισμού των προσωπικών σχέσεων καθώς και των θρησκευτικών μας συνηθειών,δημιουργούν μια επιβαρυμένη κατάσταση που δεν μας αφήνει να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου όπως θα θέλαμε.

Το μήνυμα,όμως,της φετινής Ανάστασης,επικεντρώνεται στις αξίες και τα ιδανικά που πρέπει να πρεσβεύουμε ως προσωπικότητες,που δεν είναι άλλες από την πίστη,την ελπίδα,την αλληλεγγύη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Η Ελλάδα μας,απέδειξε,πως αυτή την δύσκολη περίοδο στέκεται δυνατή και αντιστέκεται σθεναρά στον κίνδυνο του κορονοιού

Οι Έλληνες απέδειξαν πως μπορούν και είναι ανώτεροι των περιστάσεων,πως καταφέρνουν να κρατούν ζωντανή την ελπίδα εμπρός σε μία παγκόσμια πανδημία,πως αυτό που τελικά μετράει είναι να μην μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή κανενός μας και γ αυτό φροντίζουμε όλοι με αυταπάρνηση,όσο και αν μας θλίβει να μένουμε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να ηρεμήσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής.,να φωτίσει τον δρόμο μας και να μας οδηγήσει σε ευημερία,Υγεία και πρόοδο!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ

Πρώην Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Όλη η επικαιρότητα