Lifestyle Smile

Η εγκυμονούσα Ριάνα με νεγκλιζέ στο σόου του Dior

Η εκατομμυριούχος τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έκανε την πιο αποκαλυπτική και σέξι εμφάνισή της στην επίδειξη του Οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
Ακούστε το άρθρο

Η Ριάνα (Rihanna) – όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα – έχει αποφασίσει να γίνει η πιο αξέχαστη εγκυμονούσα της σοουμπίζ. 

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, η εκατομμυριούχος τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έκανε την πιο αποκαλυπτική και σέξι εμφάνισή της στην επίδειξη του Οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Έχοντας μόλις παραβρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, η 33χρονη Ριάνα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο δαντελένιο νεγκλιζέ από την νέα κολεξιόν του οίκου Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/23. Η Ριάνα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky τον περασμένο μήνα. Από τότε όλες τις οι δημόσιες εμφανίσεις είναι άξιες… συζήτησης.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ιδιοκτήτρια του Savage x Fenty πρόσφατα δήλωσε ότι αισθάνεται περίφημα με το σώμα της και δεν βρίσκει λόγο να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται επειδή … είναι έγκυος. Όπως δήλωσε στο Refinery 29: «Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά στην προώθηση της ιδέας του “σέξι”. Όταν οι γυναίκες μένουν έγκυες, η κοινωνία τείνει να νιώθει ότι κρύβεσαι, ότι κρύβεις το σέξι κομμάτι του εαυτό του, ότι δεν είσαι σέξι αυτή τη στιγμή, αλλά θα επιστρέψεις. Αυτό είναι κάτι που δεν πιστεύω».

Και συνέχισε: «Δοκιμάζω λοιπόν πράγματα που μπορεί να μην είχα καν την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσω πριν μείνω έγκυος. Όσο πιο λεπτά και με όσο περισσότερα κοψίματα, τόσο το καλύτερο για μένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Τέλος κλείνοντας, είπε ότι ελπίζει πως η σειρά εσωρούχων της, Savage x Fenty να επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της να αισθάνονται σέξι, αποκαλύπτοντας πως είναι σημαντικό για εκείνη να μην αισθάνεται κανείς αποκλεισμένος. Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue το 2020 είχε πει: «Σε δέκα χρόνια; Θα είμαι 42. Θα έχω παιδιά, τρία ή τέσσερα».

Όλη η επικαιρότητα